Follow us

Λένα Παπαληγούρα | "Σε όλες τις φωτογραφίες του γάμου μου είμαι με ξεκολλημένη την ψεύτικη βλεφαρίδα"

Η ηθοποιός μίλησε για την ημέρα του γάμου της αποκαλύπτοντας πως συνέπεσε με την κακοκαιρία "Ζορμπάς".

MissBloom TEAM
Λένα Παπαληγούρα Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε η Λένα Παπαληγούρα. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο κάνοντας ιδιαίτερες αποκαλύψεις για την ημέρα του γάμου της.

Λένα Παπαληγούρα | "H δύναμη και η χαρά μου είναι τα παιδιά μου"

Πιο αναλυτικά, η Λένα Παπαληγούρα περιέγραψε τον γάμο της με κάθε λεπτομέρεια, υπογραμμίζοντας πως τα είχε οργανώσει όλα μόνη της. Η ίδια αποκάλυψε πως η μέρα του γάμου της συνέπεσε με την κακοκαιρία "Ζορμπάς" κάτι που δυσκόλεψε πολύ όλη τη διαδικασία. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν δίστασε να αναφέρει αστεία περιστατικά που συνέβησαν εξαιτίας του καιρού, όπως το ότι είχε ξεκολλήσει η ψεύτικη βλεφαρίδα της.

"Πέρασα ωραία. Αλήθεια το απήλαυσα. Δηλαδή έπαιρνα προσφορές. Πήγα σε κάθε ανθοπωλείο της Αθήνας. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι τον γάμο τον κάνει κάποιος άλλος. Ήθελα να πιστεύω ότι μια φορά παντρεύεσαι. Στο γάμο ήταν ο κατακλυσμός που συνέβη, ο Ζορμπάς, 29 Σεπτεμβρίου. Γίναμε μούσκεμα για να φτάσουμε. Ξεκόλλησε η βλεφαρίδα και σε όλες τις φωτογραφίες είναι ξεκολλημένη. Λέω τι την ήθελα τη ψεύτικη."

"Ο Δημήτρης Τάρλου εκτός από σκηνοθέτης, ηθοποιός και φίλος είναι πολύ καλός στο να κάνει προγνώσεις για τον καιρό. Με παίρνει δέκα μέρες μπροστά και μου λέει δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά νομίζω δεν θα υπάρξει ξανά τέτοιο καιρικό φαινόμενο στο γάμο σου. Εγώ είχα οργανώσει beach party και φωτιές και λέω κλείσε το χώρο και βάλε τους μέσα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ