Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Το μήνυμα σε άγνωστη που έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία στον σύζυγό της

"Με μπλόκαρε, δεν πρόλαβε να λάβει το μήνυμά μου..."

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό περιέγραψε σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την εκπομπή της "Mega Καλημέρα". Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης δήλωσε έξαλλη με μία γυναίκα που έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, μη διστάζοντας να αναφέρει το ακριβές περιστατικό.

Ελεονώρα Μελέτη | "Εμένα μου έχει συμβεί να κατουριέμαι επάνω μου αλλά όχι από το άγχος, από τον φόβο μου"

Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη διηγήθηκε στους συνεργάτες της και στο τηλεοπτικό κοινό την εν λόγω ιστορία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως την αναφέρει καθώς η γυναίκα αυτή την έκανε μπλοκ στα social media και έτσι δεν πρόλαβε να της πει όλα όσα ήθελε.

"Να σας πω κάτι που με έκανε έξαλλη τις προάλλες παιδιά. Είναι θρασύτατο. Στέλνει μια κοπέλα μια φωτογραφία στον άντρα μου που ήταν ημίγυμνη.

Θα το πω, γιατί νόμιζες ότι δεν θα το έλεγα. Έτσι ήταν! Ο άντρας μου σαφώς μου την έδειξε, μπαίνω από το προφίλ μου την ακολουθώ και μέχρι να της στείλω μήνυμα "κοριτσάκι μου, γιατί το κάνεις αυτό σε παντρεμένους άντρες; Ελεύθερο ωραίο κορίτσι από τη Λάρισα… Με καριέρα στα νύχια! Γιατί το κάνεις αυτό;”. Με μπλόκαρε, δεν πρόλαβε να λάβει το μήνυμα. Εγώ το λέω από την τηλεόραση γιατί είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει, εδώ παρακολουθεί τον άντρα μου, εμένα δεν θα παρακολουθεί; Για όλα έρχεται η κατάλληλη στιγμή."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ