Follow us

Πέγκυ Τρικαλιώτη | "Όταν μου είπαν πως δεν μπορώ να κάνω παιδί, δεν το δέχθηκα"

H ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία της να γίνει μητέρα υπογραμμίζοντας πως είχε πάντα στο μυαλό της την υιοθεσία.

MissBloom TEAM
Πέγκυ Τρικαλιώτη NDP

Στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Η ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ συγκλόνισε με τα όσα είπε για τη μητρότητα.

Πέγκυ Τρικαλιώτη | "Όταν ο γιατρός μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα να κάνω παιδί, έτρεχα και έκλαιγα"

Πιο αναλυτικά, η Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία της να γίνει μητέρα υπογραμμίζοντας μάλιστα πως όταν της είπαν πως αυτό δε θα συμβεί, εκείνη δεν το δέχτηκε ούτε για μια στιγμή. Στη συνέχεια, η ηθοποιός τόνισε πως είχε πάντα στο μυαλό της την υιοθεσία καθώς για εκείνη δεν έχει σημασία αν είσαι βιολογικός ή όχι γονέας.

"Όταν μου είπαν πως δεν μπορώ να κάνω παιδί, δεν το δέχθηκα. Πιστεύω στις μαγικές μας, όλων, δυνάμεις. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που τα θέλουμε πραγματικά. Ναι, μπορούμε να τα κάνουμε. Είναι θέμα ενεργειακό κατά τη γνώμη μου. Αν φορτίσεις κάτι πάρα πολύ θετικά και ενεργειακά, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσεις κάτι που σου έχουν πει οι άλλοι ότι αποκλείεται να γίνει."

"Για το παιδί μού είχαν πει πως αποκλείεται, "ξέχνα το" και είχα πάντα στο μυαλό μου την υιοθεσία. Είχα δηλαδή κατά νου πως άμα δεν συμβεί η εγκυμοσύνη, δεν έχει καμία σημασία αν θα γίνω βιολογικός γονιός. Και είπα ότι θα προσπαθήσω γιατί δεν μπορεί να μου πει κάποιος όχι για αυτό που πραγματικά έχει έρθει το σώμα μου να κάνει. Γιατί εγώ ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και κάνω πράγματα που είναι παλαβά! Δεν θα μου πεις εσύ ότι δεν θα κάνω εγώ παιδί. Και το έκανα."

"Μετά από αυτό επικοινώνησαν πολλές γυναίκες μαζί μου. Παιδιά, είναι πολύ συγκινητικό όσα λάμβανα στα social media."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ