Follow us

Η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν μία τολμηρή νύφη | Το κλασικό νυφικό και το παράδοξο χρώμα παπουτσιών

Η ηθοποιός ήταν μία άκρως λαμπερή και όμορφη νύφη, με πολλές ωστόσο ανατρεπτικές λεπτομέρειες.

MissBloom TEAM
Βασιλική Ανδρίτσου NDP

Στις 24 Σεπτεμβρίου του 2011, η Βασιλική Ανδρίτσου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ένωσε τη ζωή της με τον αγαπημένο της σύζυγο, Νίκο Συμεωνίδη. Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αργυρούπολη και στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας σε μία τελετή παραδοσιακή, γεμάτη έρωτα και αγάπη.

Η Ανθή Βούλγαρη ήταν μία άκρως ανατρεπτική νύφη | Η τολμηρή επιλογή παπουτσιών και το έντονο μακιγιάζ

Η μελαχρινή ηθοποιός ήταν μία λαμπερή νύφη που έδειχνε να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η Βασιλική Ανδρίτσου είχε επιλέξει να φορέσει ένα ολόλευκο μακρύ νυφικό, το οποίο είχε μικρές δαντελένιες λεπτομέρειες στο τελείωμα αλλά και στο μπούστο. Η ίδια είχε αφήσει λυτά τα μακριά της μαλλιά, προσθέτοντας απλώς μερικά λευκά λουλούδια, αντίστοιχα με αυτά που είχε η ανθοδέσμη της. Το μακιγιάζ της Βασιλικής Ανδρίτσου ήταν κλασικό και κομψό, η ταλαντούχα ηθοποιός είχε κάνει ένα eyelook σε γήινες αποχρώσεις ενώ είχε τονίσει το όμορφο πρόσωπό της με έντονο κόκκινο κραγιόν, προσθέτοντας extra λάμψη στα μάγουλά της. Μάλιστα, η ηθοποιός φαίνεται πως συνδύασε το μακιγιάζ της και πιο συγκεκριμένα το κόκκινο κραγιόν της, με τα κατακόκκινα παπούτσια που φόρεσε, τα οποία έκαναν μία υπέροχη αντίθεση με το λευκό χρώμα του νυφικού.

Η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν μία παραδοσιακή νύφη ωστόσο τα παπούτσια της και το μακιγιάζ της προσέδιδαν στην εμφάνισή της την απαραίτητη ένταση, κάνοντας συγχρόνως μία ωραία ανατροπή.

Η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν μία τολμηρή νύφη | Το κλασικό νυφικό και το παράδοξο χρώμα παπουτσιών
Βασιλική Ανδρίτσου
Βασιλική Ανδρίτσου
Βασιλική Ανδρίτσου
Βασιλική Ανδρίτσου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ