Follow us

Γάμοι που άφησαν ιστορία | Όταν η διασημότερη γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης, παντρευόταν τον Γιάννη Λάτσιο

Το 2001 η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε τον τότε αγαπημένο της, Γιάννη Λάτσιο.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Πριν από 20 ολόκληρα χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε τον Γιάννη Λάτσιο στην Κηφισιά, σε μία τελετή βγαλμένη από τα '90s. Το ζευγάρι απέκτησε έκτοτε τρία παιδιά ενώ σήμερα δεν είναι πλέον μαζί.

Η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν μία τολμηρή νύφη | Το κλασικό νυφικό και το παράδοξο χρώμα παπουτσιών

Ο δεύτερος αυτός γάμος της Ελένης Μενεγάκη ήταν παραδοσιακός και γεμάτος λάμψη. Η ίδια έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή μέσα στο λευκό, μακρύ και "πλούσιο" νυφικό της το οποίο παρέπεμπε σε πριγκίπισσα παραμυθιού. Στολισμένο με λαμπερά πετράδια, το νυφικό μαγνήτιζε όλα τα βλέμματα, όπως ακριβώς έκανε και η ίδια.

Ως νύφη, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια είχε επιλέξει έντονο μακιγιάζ σε μάτια και χείλη και φυσικά, το αγαπημένο της ροζ ρουζ. Με grande πέπλο και μαλλιά χτενισμένα σε μπούκλες, η Ελένη Μενεγάκη ήταν δίχως αμφιβολία μία άκρως εντυπωσιακή νύφη. Η γραμμή του νυφικού τόνιζε υπέροχα το μπούστο της και το κομψό της στέρνο, καθώς αποτελούνταν από έναν λαμπερό κορσέ, χαρίζοντας έτσι στην εμφάνισή της μία extra νότα θηλυκότητας. Η παρουσιάστρια δε φορούσε κανένα κόσμημα, κρατούσε όμως μία όμορφη και λιτή ανθοδέσμη με ροζ λουλούδια.

Γάμοι που άφησαν ιστορία | Όταν η διασημότερη γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης, παντρευόταν τον Γιάννη Λάτσιο
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ