Follow us

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς | Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου

Η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε όπως φαίνεται το περασμένο καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφά Npd

Σαν βόμβα "έσκασε" η είδηση χωρισμού της Κατερίνας Παπουτσάκη από τον Παναγιώτη Πιλαφά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Oι φήμες επιβεβαιώθηκαν | H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος δεν είναι πια μαζί

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας λέγεται πως έχουν χωρίσει από τις αρχές του φθινοπώρου, με την τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση να πραγματοποιείται το περασμένο καλοκαίρι. Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έκαναν μάλιστα unfollow ο ένας τον άλλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, έχοντας κρατήσει ωστόσο τις κοινές τους φωτογραφίες.

Μάλιστα, η Κατερίνα Παπουτσάκη τραγούδησε πριν από λίγες μέρες στον "Σταυρό του Νότου", κάνοντας ένα νέο επαγγελματικό βήμα, με τον Παναγιώτη Πιλαφά ωστόσο να είναι απών. Κανένας από τους δυο τους δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε και διαψεύσει κάτι από όλα όσα ακούγονται όμως όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2012 ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο που γεννήθηκε έναν χρόνο μετά τον γάμο τους αλλά και τον Κίμωνα που ήρθε στη ζωή το 2019.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ