Follow us

"Δεν με προσέξατε αρκετά..." | Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο και τρολάρει το διαδίκτυο

Ο αγαπημένος σεφ δέχτηκε την πρόκληση.

MissBloom TEAM
Άκης Πετρετζίκης Instagram

Viral έχει γίνει τις τελευταίες μέρες ένα αστείο tweet σχετικά με τον Άκη Πετρετζίκη και τις ιδιαίτερες, εναλλακτικές συνταγές που επιλέγει να κάνει. Όπως όλα βέβαια δείχνουν, ο Άκης Πετρετζίκης απολαμβάνει όλα αυτά τα σχόλια ενώ φαίνεται να εμπνέεται κατά κάποιον τρόπο από αυτά, κάνοντας τις σχεδόν ακραίες αυτές ιδέες και συνταγές, πράξη.

O Άκης Πετρετζίκης μόλις δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τη γέννηση της κόρης του - Ο μικρός Αχιλλέας ντύθηκε τσολιάς και ξετρέλανε το Instagram

Πιο αναλυτικά, την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορούσε στο Διαδίκτυο η εξής απορία, "Τον Πετρετζίκη τον προσέχει κανείς μην μας φτιάξει μελομακάρονα από βρώμη και λιναρόσπορο;" την οποία βέβαια ο σεφ "έλυσε" με τον πιο cool τρόπο.

Για την ακρίβεια, ο Άκης Πετρετζίκης και η ομάδα του εκμεταλλεύτηκαν τη viral αυτή συνταγή κάνοντάς την πράξη. Ναι, ο σεφ έφτιαξε μελομακάρονα με λιναρόσπορο και βρώμη ενώ σημείωσε πως μάλλον, δεν τον προσέξαμε αρκετά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ