"Δεν με προσέξατε αρκετά..." | Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο και τρολάρει το διαδίκτυο

Ο αγαπημένος σεφ δέχτηκε την πρόκληση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Viral έχει γίνει τις τελευταίες μέρες ένα αστείο tweet σχετικά με τον Άκη Πετρετζίκη και τις ιδιαίτερες, εναλλακτικές συνταγές που επιλέγει να κάνει. Όπως όλα βέβαια δείχνουν, ο Άκης Πετρετζίκης απολαμβάνει όλα αυτά τα σχόλια ενώ φαίνεται να εμπνέεται κατά κάποιον τρόπο από αυτά, κάνοντας τις σχεδόν ακραίες αυτές ιδέες και συνταγές, πράξη.

O Άκης Πετρετζίκης μόλις δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τη γέννηση της κόρης του - Ο μικρός Αχιλλέας ντύθηκε τσολιάς και ξετρέλανε το Instagram

Πιο αναλυτικά, την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορούσε στο Διαδίκτυο η εξής απορία, "Τον Πετρετζίκη τον προσέχει κανείς μην μας φτιάξει μελομακάρονα από βρώμη και λιναρόσπορο;" την οποία βέβαια ο σεφ "έλυσε" με τον πιο cool τρόπο.

Για την ακρίβεια, ο Άκης Πετρετζίκης και η ομάδα του εκμεταλλεύτηκαν τη viral αυτή συνταγή κάνοντάς την πράξη. Ναι, ο σεφ έφτιαξε μελομακάρονα με λιναρόσπορο και βρώμη ενώ σημείωσε πως μάλλον, δεν τον προσέξαμε αρκετά.