Follow us

Τα αποτελέσματα της γυμναστικής | Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με κολάν και crop top και μας δείχνει το γραμμωμένο της κορμί

Η ίδια δηλώνει μάλιστα πως μέρα με τη μέρα νιώθει όλο και πιο δυνατή.

MissBloom TEAM
Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στις μπότες Instagram @chrismpo

Με ένα boomerang βίντεο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα μάς έδειξε πόσο πολύ έχει αλλάξει το σώμα της μετά τη γυμναστική που κάνει.

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει γυμναστική κι εμείς κουραστήκαμε και μόνο που την είδαμε

Η digital creator, σχεδόν εννάμιση χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων, φαίνεται πως έχει καταφέρει να αποκτήσει το καλλίγραμμο σώμα που είχε πριν να μείνει έγκυος. Η Χριστίνα Μπόμπα ακολουθεί τον τελευταίο καιρό ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής ενώ όπως η ίδια έχει μοιραστεί μέσα από τα social media, πηγαίνει στο γυμναστήριο ενώ κάνει και yoga.

Η ίδια ανήρτησε χθες ένα Instagram story στο οποίο ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της φορώντας τα αθλητικά της ρούχα, λίγο πριν ξεκινήσει το μάθημα yoga. Όμορφη, γυμνασμένη και καλλίγραμμη, η Χριστίνα Μπόμπα σημείωσε πως μέρα με τη μέρα νιώθει πιο δυνατή.

Τα αποτελέσματα της γυμναστικής | Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με κολάν και crop top και μας δείχνει το γραμμωμένο της κορμί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ