Follow us

H Jennifer Aniston βαρέθηκε να έχουν όλοι άποψη για τη ζωή της

Απαντάει για πρώτη φορά σχετικά με τη μητρότητα, όχι γιατί είναι υποχρεωμένη, αλλά για να αποδείξει σε όλους πόσο μεγάλο λάθος έκαναν όλα αυτά τα χρόνια!

aniston Abaca/www.visualhellas.gr

Ήταν 2005 όταν το παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα συνταρασσόταν από ένα διαζύγιο που κανείς δεν είχε προβλέψει και κανείς δεν είχε προετοιμαστεί γι' αυτό. Οι Millennials άλλωστε θεωρούν τον χωρισμό Aniston - Pitt ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της pop κουλτούρας της γενιάς τους, και όχι άδικα. Το γελαστό κορίτσι από την κορυφαία κωμική σειρά, γοήτευσε τον πιο περιζήτητο γόη του κινηματογράφου, ζωντανεύοντας το όνειρο για κάθε κοπέλα της διπλανής πόρτας που περιμένει τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο.

H Jennifer Aniston βαρέθηκε να έχουν όλοι άποψη για τη ζωή της

Δυστυχώς τα παραμύθια δεν κρατούν πολύ και αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της Jennifer Aniston. Ο Βrad Pitt, ο υπέροχος σύζυγος, γνωρίζει και ερωτεύεται την Angelina Jolie, στα γυρίσματα του "Mr & Mrs Smith" και κάπως έτσι το όνειρο διαλύεται. Η Jennifer, στα 36 της χρόνια, την πιο δημιουργική και υπέροχη περίοδο της ζωής της, γίνεται η εθνική απατημένη των ΗΠΑ με τον κάθε αμερικανό πολίτη, και όχι μόνο, να έχει άποψη για τον χωρισμό της. "Είναι λογικό να ερωτεύτηκε την Angelina. Είναι πολύ πιο σέξι" ή "Ο Brad ήθελε παιδιά και η Jennifer όχι. Πόσο να περίμενε για να γίνει πατέρας;" ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούγονταν καθημερινά σε τηλεοπτικά μαγκαζίνο ή φιγουράριζαν σε πομπώδεις επικεφαλίδες κουτσομπολίστικων περιοδικών.

Και κάπως έτσι μία λαμπερή star, η οποία αμοιβόταν με ένα εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο για τα "Friends", είχε στο ενεργητικό της χρυσά συμβόλαια και ήταν κυριολεκτικά περιζήτητη, βρέθηκε στη δύσκολη θέση να απολογηθεί ή μάλλον να υπερασπιστεί τον εαυτό της για όλες τις επιλογές και τις αποφάσεις της ζωής της. Όχι πλέον όμως, μιας και η διάσημη ηθοποιός στα 53 της, δίνει ίσως την πιο ειλικρινή και άβολη συνέντευξη της ζωής της στο περιοδικό Allure. H Aniston βαρέθηκε να γράφονται "βλακείες" για εκείνη και αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μια και καλή, ξεκινώντας με το πιο "λεπτό" από όλα τα ζητήματα: Τη μητρότητα.

"Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα. Ήταν πραγματικά δύσκολο. Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα ειδικά ροφήματα. Δοκίμαζα τα πάντα. Θα έδινα τα πάντα να μου έλεγε κάποιος από νωρίς: "Κάνε κατάψυξη ωαρίων. Κάνε αυτή τη χάρη στον εαυτό σου. Το πλοίο όμως απέπλευσε", λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ανατρέποντας τον βασικό λόγο του διαζυγίου της με τον Brad Pitt. Η διάσημη ηθοποιός ήθελε να αποκτήσει παιδιά με τον σύζυγό της αλλά δεν μπόρεσε. Μία ευαίσθητη εξομολόγηση η οποία δεν αποσκοπεί στο να γίνει συμπαθής ακόμα και στα πιο συντηρητικά στρώματα της κοινωνίας - αυτά που θεωρούν ότι ο προορισμός της γυναίκας είναι να γίνει μάνα - αλλά να αποδείξει ότι όλα όσα ακούγονταν τότε είναι ψέματα και ότι ποτέ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει στη ζωή ενός ανθρώπου, ακόμα και αν αυτός είναι star του Hollywood. "Έγραφαν ότι τέλειωσε ο γάμος μου επειδή δεν έκανα παιδί. Ήταν ψέματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω αυτή τη στιγμή". Είναι ίσως ο καλύτερος, και σίγουρα πιο αποτελεσματικός τρόπος, να βροντοφωνάξει ότι "όλοι εσείς που είχατε άποψη καλύτερα να ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές".

Όσον αφορά στην προβληματική σχέση με τους γονείς της, και ιδίως με τη μητέρα της, με την οποία για πολλά χρόνια δεν είχαν καμία απολύτως επαφή, παραδέχτηκε ότι τη βοήθησαν πολύ στο να γνωρίζει πολύ καλά τι να μην γίνει στη ζωή της: "Είναι τοξικό να έχεις αυτή τη δυσαρέσκεια, αυτόν τον θυμό μέσα σου. Θυμάμαι ότι είπα: "Σας ευχαριστώ που μου δείξατε αυτό που δεν πρέπει να γίνω ποτέ", ενώ για τη σχέση της με τα social media ήταν για ακόμη μία φορά αφοπλιστικά ειλικρινής: "Είναι βασανιστήριο για μένα. Ο λόγος που μπήκα στο Instagram ήταν για να λανσάρω το brand μου. Μετά ήρθε η πανδημία και τελικά η σειρά δεν κυκλοφόρησε. Έτσι απλά κόλλησα στο Instagram".

Από την εξομολόγηση της Jen δεν θα μπορούσε να λείπει και η αυτοκριτική μιας και για πρώτη φορά στη ζωή της παραδέχεται ότι δεν υπήρξε καλή με τον εαυτό της. "Αισθάνομαι καλύτερα με αυτό που είμαι σήμερα, καλύτερα από τα 20 ή τα 30 μου ή τα 40 μου. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να λέμε κακίες στον εαυτό μας. Θα γίνω 65 μια μέρα και θα σκέφτομαι ότι φαινόμουν υπέροχη στα 53 μου. Είμαι περήφανη για τις ρυτίδες και τα γκρίζα μαλλιά μου". Τέλος, αναφέρεται στον γάμο και τις σχέσεις, βγάζοντας μία πιο ανθρώπινη πλευρά του εαυτού της: "Θα μου άρεσε μια σχέση. Υπάρχουν στιγμές που χρειάζομαι υποστήριξη. Θα ήταν υπέροχο να επιστρέφω σπίτι και να πέφτω στην αγκαλιά του συντρόφου μου και να λέω: Ήταν μια δύσκολη μέρα". Η διάσημη και δυναμική ηθοποιός που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί είναι κατά βάθος μία γυναίκα που λατρεύει τη συντροφικότητα και θα έδινε τα πάντα για μία αγκαλιά. Και αυτό είναι μάλλον το μεγαλείο της Jen. Πίσω από το εκθαμβωτικό προσωπείο, την πολυτελή έπαυλη, τους διάσημους φίλους και τη συναρπαστική ζωή, υπάρχει ένας άνθρωπος που στο τέλος της ημέρας αποζητά το αυτονόητο: Την ανθρώπινη επαφή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ