Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Το on air μήνυμα στην Φαίη Σκορδά για τις επιτυχίες στον έρωτα

"Για μένα επιτυχημένος άνθρωπος στο κομμάτι του έρωτα και της αγάπης..."

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Ένα μήνυμα στην Φαίη Σκορδά θέλησε να στείλει σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα".

Ελεονώρα Μελέτη | Το μήνυμα σε άγνωστη που έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία στον σύζυγό της

Πιο αναλυτικά, η Φαίη Σκορδά δήλωσε πρόσφατα πως νιώθει αποτυχημένη στο κομμάτι του έρωτα ωστόσο δεν παύει να πιστεύει στα ιδανικά.

"Παλαιοτέρα γινόντουσαν περισσότερα προξενιά και κρατούσαν… Θέλω να πω ότι εγώ πιστεύω πολύ στην αγάπη και τον έρωτα, που δεν θεωρούμαι πετυχημένη σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορώ να παύω να πιστεύω στο ιδανικό… θέλω έτσι να είναι για τους άλλους γιατί αυτό μου δίνει αισιοδοξία και χαρά." είπε η Φαίη Σκορδά

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε πως στεναχωρήθηκε πολύ με τα όσα δήλωσε η Φαίη Σκορδά ενώ υπογράμμισε πως για εκείνη, επιτυχημένος άνθρωπος στο κομμάτι του έρωτα και της αγάπης είναι αυτός που έχει ζήσει δυνατά συναισθήματα.

"Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στη φίλη μου τη Φαίη Σκορδά με γυναικεία εμψύχωση και boosting. Στενοχωρήθηκα που δεν δήλωσε επιτυχημένη στο κομμάτι του έρωτα και στο συναισθηματικό. Για μένα δεν είναι επιτυχημένος ένας άνθρωπος συναισθηματικά που έχει κάνει έναν γάμο ο οποίος θα κρατήσει δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια. Ή που έχει ένα διαζύγιο στην πλάτη του. Απλά δεν έγινε. Για μένα επιτυχημένος άνθρωπος στο κομμάτι του έρωτα και της αγάπης είναι αυτός που έχει ζήσει δυνατά συναισθήματα. Είναι αυστηρή με τον εαυτό της πιστεύω."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ