Follow us

Αντίνοος Αλμπάνης | "Όταν σου τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια, εκ των πραγμάτων αναγκάζεσαι να δεις τη ζωή αλλιώς"

O ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας του ενώ αναφέρθηκε και στα ακραία πράγματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για αυτόν.

MissBloom TEAM
Αντίνοος Αλμπάνης Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή "Breakfast@Star” παραχώρησε χθες το πρωί ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας του ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στις ακρότητες που έχουν γραφτεί για αυτόν.

Αντίνοος Αλμπάνης | "Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών"

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοτπική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro", σημείωσε πως έχουν γενικά γραφτεί για εκείνον ακρότητες και πράγματα που δεν ίσχυουν. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως δεν ασχολείται με αυτά ενώ υπογράμμισε πως μετά το πρόβλημα της υγείας του, έχει αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή του μεταξύ αυτών τις αξίες αλλά και τις σχέσεις του.

"Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στέλνουν πολλές φορές αμήχανα κι άβολα πράγματα. Έχουν γράψει για εμένα κακίες, ακρότητες και πράγματα που δεν ισχύουν. Πιο πολύ νομίζω το κάνουν για να τσιμπήσω, αλλά δεν με αφορά."

"Όταν σου τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια, εκ των πραγμάτων αναγκάζεσαι να δεις τη ζωή αλλιώς, να επαναξιολογήσεις τα πράγματα, τις αξίες, τις σχέσεις σου. Αυτό που μπορώ να σου μετά βεβαιότητας, είναι ότι έχω ηρεμήσει πολύ περισσότερο κι έχω μπει σε μια διαδικασία να προσπαθώ να κατανοώ τους ανθρώπους και να τους καταλαβαίνω και το βασικότερο να μάθω να συγχωρώ."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ