Follow us

Jennifer Aniston | "Έφυγε" από τη ζωή ο πατέρας της - Η ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού στο Instagram

Η συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού για τον χαμό του πατέρα της, Γιάννη Αναστασάκη.

MissBloom TEAM
Jennifer Aniston Splash News / Ideal Image

Δύσκολες φαίνεται πως είναι οι τελευταίες μέρες και ώρες για την Jennifer Aniston, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας της, Γιάννης Αναστασάκης, σε ηλικία 89 ετών.

H Jennifer Aniston βαρέθηκε να έχουν όλοι άποψη για τη ζωή της

Ο Γιάννης Αναστασάκης ή Τζον Άντονι Άνιστον έφυγε από τη ζωή στις 11 Νοεμβρίου ωστόσο η ηθοποιός επέλεξε να δημοσιεύσει τη δυσάρεστη αυτή είδηση σήμερα. Συγκεκριμένα, η Jennifer Aniston έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας γλυκές φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια, αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο τον γλυκό της μπαμπά.

"Γλυκέ μου μπαμπά... Τζον Άντονι Άνιστον. Ήσουν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στους ουρανούς ήρεμα - και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11/11! Είχες πάντα τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμα μεγαλύτερο νόημα για μένα τώρα", έγραψε στο μήνυμά της.

Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου. Μην ξεχάσεις να μας επισκέπτεσαι."

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο πατέρας της Jennifer Aniston ήταν Αμερικανός ηθοποιός με ελληνική καταγωγή ενώ η ηθοποιός, επέλεξε να τονίσει την ημερομηνία που έφυγε ( 11/11 ) καθώς όπως όλα δείχνουν, έχει για εκείνη ιδιαίτερη σημασία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ