Follow us

Μαρία Κορινθίου | "Έχω σπουδάσει παρουσίαση στη Βοστώνη"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για το νέο της επαγγελματικό βήμα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

MissBloom TEAM
Μαρία Κορινθίου Instagram

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό απολαμβάνουμε στην εκπομπή "Το Πρωινό", μίλησε ανοιχτά για το νέο της επαγγελματικό βήμα τονίζοντας πως δεν υιοθετεί τον τίτλο της παρουσιάστριας.

Η Μαρία Κορινθίου φόρεσε το καλσόν που ταιριάζει τέλεια με το μαύρο φόρεμά σου

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει σπουδάσει παρουσίαση στη Βοστώνη λέγοντας ωστόσο πως δεν την γέμιζε τότε 100% και για αυτό συνέχισε με σπουδές στην υποκριτική.

"Ο λόγος που δεν υιοθετώ τον τίτλο της παρουσιάστριας είναι ότι για μένα είναι ακόμη νωρίς. Ο τίτλος μου είναι ηθοποιός. Η αλήθεια είναι ότι έχω σπουδάσει παρουσίαση. Το TV broadcasting performance που έχω κάνει στη Βοστώνη, έχω σπουδάσει δημοσιογραφία με παρουσίαση αλλά από τότε δεν με γέμιζε 100%, γι’ αυτό μπήκα και σε μια σχολή υποκριτικής και έτσι ερωτεύτηκα."

"Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν."

"Νομίζω ότι πιο πολύ αγχώνονται κάποιοι αν βγαίνουν ένα λεπτό παραπάνω ή δύο λεπτά παραπάνω. Πίστεψέ με, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει όση ώρα είσαι εκεί που είσαι, πόσο αισθητή γίνεται η παρουσία σου. Αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει πολλοί να το καταλάβουν."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Happy Day" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ