Follow us

Η Μαρία Κορινθίου φόρεσε το καλσόν που ταιριάζει τέλεια με το μαύρο φόρεμά σου

Ένα σχέδιο που δεν θα σταματήσεις να φοράς αυτή τη σεζόν.

Η Μαρία Κορινθίου φόρεσε το καλσόν που ταιριάζει τέλεια με το μαύρο φόρεμά σου Instagram @mariakorinthiou

Ένα μαύρο φόρεμα είναι πάντα απαραίτητο, τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα -για τους μεταβατικούς μήνες θεωρείται απαραίτητο. Για το συγκεκριμένο κομμάτι έχει γραφτεί ολόκληρο βιβλίο στην ιστορία της μόδας με τον κάιζερ, τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld, να αναφέρει πως ποτέ δεν μπορείς να είσαι υπερβολικά ή απροετοίμαστα ντυμένη φορώντας ένα μαύρο φόρεμα. Την άποψη του στηρίζουμε και εμείς. Θα το δεις να αναφέρεται ως ''Little Black Dress'' και εν συντομία ''LBD''. Το μαύρο φόρεμα έχει γράψει ιστορία και κάθε style icon είχε το δικό του αγαπημένο, ενώ κάθε γυναίκα με εκλεπτυσμένο στιλ γνωρίζει τη στιλιστική αξία του και έχει βρει εκείνο που ταιριάζει μοναδικά στην αισθητική και τον σωματότυπο της. Ευέλικτο, διαχρονικό, δυναμικό και κομψό, το μαύρο φόρεμα είναι πάντα μία καλή ιδέα για να κάνεις μία άψογη εμφάνιση.

Κατά καιρούς έχουμε κάνει λόγο για τα μαύρα φορέματα, που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου, τα viral κομμάτια, πώς να τα ανανεώσεις και τους στιλιστικούς συνδυασμούς που μπορείς να δημιουργήσεις μαζί τους. Σήμερα θα κάνουμε λόγο για το ιδανικό καλσόν, που μπορείς να φορέσεις μαζί του. Μία πρόσφατη εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου μας έδωσε τη στιλιστική έμπνευση και στη μεταφέρουμε.

Το ιδανικό καλσόν για να συνδυάσεις τέλεια το μαύρο φόρεμά σου είναι αυτό της Μαρίας Κορινθίου

Ο λόγος για το παρακάτω look, στο οποίο η Μαρία Κορινθίου φοράει το δικό της μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή, μίντι μήκος και με ένα άνοιγμα στα πόδια για περισσότερη κίνηση. Η Μαρία Κορινθίου το συνδύασε με ένα ιδιαίτερο καλσόν από τη νέα συλλογή της Calzedonia. Με την πρώτη ματιά νομίζεις πως είναι ένα διχτυωτό σχέδιο, όμως, κοιτώντας λίγο καλύτερα θα δεις πως πρόκειται για ένα πιο σοφιστικέ look με γεωμετρικό print και περισσότερη κάλυψη, που θα φορέσεις τόσο με το LBD όσο και με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Προσφέρει στιλ και ολοκληρώνει μοναδικά το look με πρωταγωνιστή το μαύρο φόρεμα και θα το βρεις παρακάτω.

Η Μαρία Κορινθίου φόρεσε το καλσόν που ταιριάζει τέλεια με το μαύρο φόρεμά σου
Διχτυωτό Καλσόν Με Γεωμετρικά Μοτίβα Eco, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ