Follow us

Δημήτρης Σκουλός | "Δεν το παίζω ανήξερος για το bullying που δεχόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου"

Ο πρώην κριτής του GNTM και γνωστός φωτογράφος μίλησε για όλα.

MissBloom TEAM
Δημήτρης Σκουλός

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" μίλησε χθες το πρωί, ο Δημήτρης Σκουλός. Ο πρώην κριτής του GNTM και γνωστός φωτογράφος μίλησε για όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το ριάλιτι ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Η νέα απάντηση για το bullying "Δεν αποτελεί προσωπική επίθεση και δεν φωτογραφίζω συνεργασίες"

Πιο αναλυτικά, ο καταξιωμένος φωτογράφος δήλωσε πως δεν το παίζει ανήξερος σχετικά με το bullying που υποστήριξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πως δεχόταν, ωστόσο τόνισε πως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι φίλη του, όπως και η Έλενα Χριστοπούλου με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Αναφορικά με τις αλλαγές που έχουν γίνει φέτος στο GNTM, ο Δημήτρης Σκουλός παραδέχτηκε πως δεν το βλέπει σημειώνοντας ωστόσο πως καμιά φορά, οι αλλαγές δεν γίνονται για καλό.

"Δε μπορώ να μιλήσω για άλλον. Τα άκουσα, τα διάβασα, δε το παίζω ανήξερος αλλά δε μπορώ να μιλήσω στη θέση κάποιου άλλου. Δε θα πω ούτε ναι ούτε όχι για το αν μου είχε πει κάτι η Ηλιάνα. Αν θέλει να πει η Ηλιάνα κάτι επειδή ήμουν δίπλα, ευχαρίστως. Αλλά εγώ, δε μπορώ να μιλήσω στη θέση κάποιου άλλου. Καλό είναι τα προβλήματα να λύνονται και για εμένα, καλό είναι, να λύνονται εκείνη τη στιγμή.Μιλήσαμε με την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα είναι φίλη μου, και η Έλενα, και με τη Ζενεβιέβ μιλάω συνέχεια. Είναι καλά κορίτσια."

"Δε βλέπω GNTM γιατί δε βλέπω τηλεόραση. Πως πάει; Δε πηγαίνει τόσο καλά όσο άλλες χρονιές; Είδες τελικά που μερικές φορές οι αλλαγές δεν είναι για καλό; Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει του χρόνου.Εμένα με λυπεί αν δε γίνει του χρόνου γιατί είναι ένα πρότζεκτ που το αγαπώ πολύ."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ