Follow us

Βίκυ Καγιά | "Όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν, το αντίθετο"

Όλα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια για την επαγγελματική της πορεία και την οικογένειά της.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γηργόρη Αρναούτογλου, "The 2Night Show", βρέθηκε χθες το βράδυ η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για την επαγγελματική της πορεία αλλά την προσωπική της ζωή.

Αλεξάνδρα Καγιά | Η μητέρα της Βίκυς Καγιά με το νεανικό κούρεμα που κρύβει χρόνια από το πρόσωπο

Πιο αναλυτικά, η Βίκυ Καγιά δήλωσε πως δεν οφείλει καμία συγγνώμη και σε κανέναν ενώ σημείωσε πως μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει υπάρξει ποτέ άδικη με τους ανθρώπους. Η ίδια, τόνισε επίσης πως έχει βοηθήσει πολλές φορές με την καρδιά της χωρίς μάλιστα να περιμένει κάποιο "ευχαριστώ".

Όσον αφορά την οικογένεια και τα παιδιά της, η παρουσιάστρια ανέφερε πως αυτά είναι η χαρά της ζωής της.

"Το λέω με το χέρι στην καρδιά, όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και ενοχλήσει κανέναν, το αντίθετο. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ό,τι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ό,τι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο…"

"Δεν τα κάνω αυτά που κάνω για να μου πει κανείς "Μπράβο Βίκυ” και εγώ να τα πω μετά στην Ελλάδα ολόκληρη, αλλά όχι και το αντίθετο. Αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κάποιον, θα το έκανα πρώτη, αλήθεια σου λέω, είμαι τόσο καθαρή με τη συνείδησή μου", απάντησε για τις συμπεριφορές που έχει δεχτεί κατά καιρούς δεν της άξιζαν."

"Η Μπιάνκα είναι 7,5 και ο Κάρολος 4,5 είμαι μαμά και έχουμε και δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του Ηλία, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται Σαββατοκύριακο στο σπίτι, περνάμε τέλεια", ανέφερε για την οικογένειά της."

"Αν μπορώ να πω τι είναι το τέλειο στη ζωή, αυτό είναι τα παιδιά, ο τρόπος που σκέφτονται, ο τρόπος που ψυχολογούν τα πράγματα, βλέπεις πρώτη φορά πώς έπρεπε να είσαι, είναι μαγικό αυτό το πράγμα. Η κόρη μου έρχεται συχνά στα γυρίσματα, όποτε μπορεί, θέλει να γίνει καλλιτέχνης γιατί ζωγραφίζει, αν μου έλεγε να πάει για μοντέλο με χαρά, αλλά να ρωτήσετε τον Ηλία Κρασσά, δεν υπάρχει περίπτωση."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ