Follow us

Θοδωρής Αθερίδης | "Για να περάσουν οι κρίσεις πανικού, οι γονείς μου με πήγαν να με διαβάσει παπάς"

Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού και τη σχέση του με το αλκοόλ.

MissBloom TEAM
Θοδωρής Αθερίδης

Καλεσμένος στην εκπομπή "Dot." βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ενώ δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία του με τις κρίσεις πανικού αλλά και για τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Κιμούλη | "Καλά κάνει και επιστρέφει στο θέατρο. Έχω πάρει πολλή αγάπη από εκείνον"

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε στα χρόνια του σχολείου και στην πρώτη του κρίση πανικού λέγοντας χαρακτηριστικά πως τότε, είχε πάει σε παπά να τον διαβάσει μετά από προτροπή των γονιών του. Ο ίδιος, τόνισε μάλιστα πως αν τότε είχε πάρει αντικαταθλιπτικά, ίσως να μην είχε γίνει ποτέ του αλκοολικός.

"Δεν είχα τα ψυχολογικά που είχαν οι έφηβοι, που θέλουν να αυτοκτονήσουν, αλλά πάθαινα κι εγώ κρίσεις πανικού. Την δεύτερη κρίση πανικού την έπαθα μόλις μια ημέρα, μετά την πρώτη. Έπαθα την πρώτη βράδυ και την άλλη μέρα, πήγα στο σχολείο. Την ώρα του μαθήματος γελούσα με τον εαυτό μου με αυτό που έπαθα την προηγούμενη."

"Έτρεξα και πήγα σπίτι, στη μαμά μου. Αν καθόμουν, θα λιποθυμούσα. Εκείνη τότε, με πήρε αγκαλιά και μου είπε "δεν έχεις τίποτα" κι εκείνη την ώρα, νιώθω με το χέρι της να κάνει νόημα στον μπαμπά μου και της λέω "νιώθω πως έχεις τρομάξει κι εσύ με αυτό που έχω πάθει"."
"Έρχεται ο πατέρας μου τότε και μου λέει "άντε βρε χαζέ, αν σου δώσω ένα μπάτσο, θα σου φύγουν όλα". Του λέω "δώσε" και μπαμ, μου δίνει ένα μπάτσο. Δεν έφυγε τίποτα. Πήγα στην εκκλησία και με διάβασε παπάς. Πιστεύω πως αν υπήρχαν αυτά τα αντικαταθλιπτικά τότε, πιστεύω πως από τα 15 μου μέχρι τα 40, θα είχα άλλη ποιότητα ζωής."

"Κατ’ αρχάς δεν θα είχα γίνει αλκοολικός, αν τα είχα πάρει. Αλκοολικός έγινα για να χαλαρώσω από όλο αυτό."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ