Follow us

Έλενα Ακρίτα | "Τον πατέρα Αντώνιο τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν"

Η συγγραφέας, που υπήρξε εθελόντρια στην "Κιβωτό του Κόσμου", έκανε μία ανάρτηση στα social media εκφράζοντας όλα όσα σκέφτεται τις τελευταίες ώρες μετά τις καταγγελίες για βία και κακοποίηση των παιδιών.

MissBloom TEAM
Έλενα Ακρίτα NDP

Όλα και περισσότερα είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την "Κιβωτό του Κόσμου" και τον εφιάλτη που φαίνεται να ζούσαν τα παιδιά εκεί. Οι καταγγελίες έρχονται σαν "χιονοστιβάδα" ενώ η ανατριχιαστική κατάθεση του 19χρονου εμπλέκει τον πατέρα Αντώνιο, καθώς είναι το πρόσωπο που έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση εντός της δομής.

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την Κιβωτό του Κόσμου | Δεν κόβεται η χρηματοδότηση, σκέψεις για υπηρεσιακή διοίκηση

Εν αναμονή των εξελίξεων αλλά και της ολοκλήρωσης της υπόθεσης, η Έλενα Ακρίτα, που υπήρξε εθελόντρια στην "Κιβωτό του Κόσμου", θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στα social media εκφράζοντας ανοιχτά τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της. Συγκεκριμένα, η γνωστή συγγραφέας έγραψε :

"Υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου, όταν ακόμα ζούσε η διευθύντρια της η Μαρίνα Κατσίμπαλη. Τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώναμε για τα παιδιά (θέατρο μουσική, χορός) τις διέκοψε απότομα ο κόβιντ.

Τρεις ιερείς θαύμασα στη ζωή μου. Τον θρυλικό παπα-Γιώργη Πυρουνάκη, τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο και τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου. Τον τελευταίο μάλιστα τον υπερασπίστηκα με την καρδιά μου, όταν κατηγορήθηκε για ρατσισμό. Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν.

Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Τα παιδιά σκέφτομαι. Τα παιδιά."

Έλενα Ακρίτα | "Τον πατέρα Αντώνιο τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ