Follow us

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την Κιβωτό του Κόσμου | Δεν κόβεται η χρηματοδότηση, σκέψεις για υπηρεσιακή διοίκηση

Μέχρι να ολοκληρώσει την έρευνα της η Εισαγγελία Ανηλίκων, δεν πρόκειται να διακοπεί η ροή της χρηματοδότησης στην "Κιβωτό του Κόσμου".

MissBloom TEAM
μητσοτακης EUROKINISSI

Το πλαίσιο λειτουργίας των δομών της Κιβωτού του Κόσμου αναζητεί το Μέγαρο Μαξίμου, στην έκτακτη σύσκεψη που αποφασίστηκε να γίνει σήμερα το πρωί, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και των στενών συνεργατών του.

Σκοπός ο έλεγχος, αλλά και ο καθησυχασμός των δεκάδων παιδιών που βρίσκονται σε καθεστώς ανασφάλειας αλλά και αναστάτωσης μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τις καταγγελίες για ασέλγεια να φθάνουν πολύ ψηλά: Μέχρι το πρόσωπο του πατέρα Αντώνιου, του ιερωμένου που ταυτίστηκε με τη δομή και το έργο της.

Του ιερωμένου που στα μάτια της κοινής γνώμης θεωρείτο περίπου ως άγιος, προσφέροντας τη ζωή του στην υπηρεσία ανήλικων παιδιών που δεν είχαν γονεϊκά στηρίγματα, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην Κιβωτό του Κόσμου. Και που σήμερα, κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι εμπλέκεται σε όσα τα παιδιά καταγγέλλουν.

Η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου θα γίνει παρουσία της υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου, η οποία έχει ενημερωθεί από πρώτο χέρι για όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματίσει η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων μετά τις καταγγελίες που έγιναν στον Συνήγορο του Πολίτη τόσο από παιδαγωγούς πρώην εργαζόμενους στις δομές, όσο βέβαια και από τα παιδιά, κάποια από τα οποία φαίνεται ότι κακοποιήθηκαν βάναυσα.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ