Follow us

Γιάννης Τσορτέκης | "Νομίζω πως πέτυχα τον στόχο να είμαι ο πιο μισητός ήρωας της σεζόν"

O τηλεοτπικός, βίαιος Χαράλαμπος του "Maestro" σε μία απολαυστική συνέντευξη.

MissBloom TEAM
Γιάννης Τσορτέκης Instagram

Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Τσορτέκης στην εκπομπή "Ελένη". Ο τηλεοπτικός σύζυγος της Μαρίας Καβογιάννη και βίαιος Χαράλαμπος μίλησε ανοιχτά για τον ρόλο του στη σειρά "Maestro", αποκαλύπτοντας ποια ήταν η πρώτη του σκέψη όταν διάβασε το σενάριο.

"Maestro" | O Γιάννης Τσορτέκης έμεινε κάτω από το νερό για 40 ολόκληρα λεπτά, για τις ανάγκες μίας συγκλονιστικής σκηνής

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέφερε πως δεν έχει καμία σχέση με τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τονίζοντας μάλιστα πως εκεί ήταν που συνάντησε και τη μεγαλύτερη δυσκολία. Ωστόσο, όπως ο ίδιος λέει, κατάφερε να γίνει ο πιο μισητός ρόλος της σειράς αποκαλύπτοντας κιόλας πως όταν βλέπει τα επεισόδια, φρικάρει ακόμη και ο ίδιος με τη βία.

"Την βία που βλέπουμε τώρα, την εισέπραξα ως αναγνώστης διαβάζοντας το σενάριο."

"Εντελώς διαφορετικός σε σχέση με τον Χαράλαμπο πάντοτε. Δεν έχω καμία σχέση. Δεν έχω τα θέματα που έχει ο Χαράλαμπος, γι’ αυτό και δυσκολεύτηκα να ταξιδέψω μαζί με αυτόν. Η δυσκολία μου ήταν στο να μπορέσω να το διαχειριστώ, από πού εκπορεύεται μια τέτοια συμπεριφορά. Πώς ένας άνθρωπος φτάνει σε ένα τέτοιο σημείο, ποιοι είναι οι λόγοι."

"Νομίζω πως πέτυχα τον στόχο να είμαι ο πιο μισητός ήρωας της σεζόν. Βλέπω τα επεισόδια και πραγματικά ψιλοφρικάρω. Βλέπω τον Χαράλαμπο και λέω "αν είναι δυνατόν". Κυριολεκτώ ότι μου συμβαίνει έτσι. Έτσι μου συνέβη και όταν διάβασα το σενάριο. Το ίδιο μου συμβαίνει και σε πιο έντονο βαθμό. Ο τρόπος που το κινηματογράφησε ο Χριστόφορος είναι πολύ ωμός. Η ωμότητα προκύπτει από τον τρόπο κινηματογράφησης."

"Κάτι αλλά επειδή αυτοί οι άνθρωποι δεν μαλακώνουν. Αυτά τα εκτρώματα όπως ο Χαράλαμπος, για να μπορέσουν να λυτρωθούν οι άνθρωποι που υφίστανται αυτό, πρέπει να πάψουν να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα συμβεί."

"Όλα εκπορεύονται από την παιδική ηλικία. Ο Χαράλαμπος ήταν ένας βάναυσα κακοποιημένος νεαρός, έφηβος, μικρό παιδί, χωρίς αυτό να τον δικαιολογεί στο σήμερα. Αυτό δεν το λέω να τον δικαιολογήσω, γιατί δεν μπορώ."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ