Follow us

Γιατί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη εφόσον γνώριζε για την παρενόχληση στη σύζυγό του;

Όλα όσα έγιναν σήμερα γνωστά κατά τη διάρκεια της δίκης του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

MissBloom TEAM
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη NDP

Μεγάλη φαίνεται πως ήταν η ένταση που δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί στη δικαστική αίθουσα κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Όπως έγινε γνωστό, μέσα από την εκπομπή "Το Πρωινό" και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, υπήρξε ένταση μεταξύ των δικηγόρων της Λένας Δροσάκη και του κατηγορουμένου ενώ χρειάστηκε να παρέμβει και η αστυνομία.

Κάτια Δανδουλάκη | "O τρόπος που ο Πέτρος Φιλιππίδης φλέρταρε την κοπέλα ήταν καταπιεστικός"

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο μεγάλο ερωτηματικό που υπάρχει όλο αυτό το διάστημα γύρω από τον λόγο που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε "ναι" σε συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στη σειρά της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο". Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, την περίοδο εκείνη το ζευγάρι είχε ανάγκη τα χρήματα της επαγγελματικής αυτής πρότασης καθώς είχαν ανοιχτεί οικονομικά με την αγορά ενός σπιτιού ενώ μόλις είχε έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και το ίδιο διάστημα η Λένα Δροσάκη είχε διαγνωστεί με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

"Όταν αγοράσαμε σπίτι με τον σύζυγο μου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος μετά την εγκυμοσύνη, χρειαζόμασταν λεφτά, είχαμε ανάγκη τη δουλειά και έτσι συνεργάστηκε ο σύζυγός μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην ΕΡΤ. Τον έπιασε και του είπε ότι τα γνώριζε όλα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και έτσι ξεκίνησε τη δουλειά", αποκάλυψε η ίδια σύμφωνα με το Thetoc.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ