Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | "Έχω κάνει επίσημη καταγγελία για άσχημες συμπεριφορές στον χώρο"

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη NDP

Δηλώσεις στην κάμερα του "Open Weekend" έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, όπως είδαμε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη το πρωί του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου.

Loading...

Η παρουσιάστρια του "Mega Καλημέρα", που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν έχει αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού (παίρνοντας την σκυτάλη από το "Κοινωνία Ώρα Mega"), απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Πένυς Καβέτσου.

Με αφορμή ένα αιχμηρό σχόλιο που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη για τις fake φιλικές σχέσεις που υπάρχουν στον χώρο της ελληνικής showbiz, αλλά και άλλα καυστικά σχόλια που έχει διατυπώσει κατά καιρούς, η ρεπόρτερ της είπε: "Τι έχετε να δηλώσετε για κάποιες μπηχτές που πετάξατε στην εκπομπή σας ότι κάποιοι celebrities κάνουν δημόσιες σχέσεις;".

Με τη σειρά της εκείνη ξεκαθάρισε: "Δεν πετάω μπηχτές, την άποψή μου λέω".

Η Ελεονώρα Μελέτη φοράει τα παπούτσια που θα αντικαταστήσουν τις άβολες γόβες σου

Εν συνεχεία, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Mega Καλημέρα" ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί ποτέ να καταγγείλει και επίσημα τις άσχημες συμπεριφορές που έχει υποστεί στο εργασιακό της περιβάλλον, στις οποίες μάλιστα και έχει αναφερθεί σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις.

"Τις έχω καταγγείλει και επίσημα τις άσχημες συμπεριφορές που έχω δεχτεί στον χώρο" είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει προς το παρόν κάτι περαιτέρω.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Open Weekend:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ