Follow us

Ιωάννης Παπαζήσης | "Με την Αναστασία Παντούση είμαστε μαζί και είμαστε καλά"

Παραδέχεται για πρώτη φορά τη σχέση του με την ηθοποιό.

MissBloom TEAM
Παπαζήσης NDP

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης, για λογαριασμό της εφημερίδας Real life. Με πιο αποκαλυπτική διάθεση από αυτή που συνηθίζει, ο ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχθεί για πρώτη φορά και τη σχέση του με την Αναστασία Παντούση.

Η Αναστασία Παντούση παραδέχεται για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση

Παρόλο που τα δημοσιεύματα τους ήθελαν μαζί εδώ και πολύ καιρό, εκείνος δεν ήθελε να κάνει κάποια σχετική αναφορά. Τώρα όμως, έκρινε πως είναι το κατάλληλο timing και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τη σύντροφο του: Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά!, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Είστε από τους ανθρώπους που δεν εκθέτουν την προσωπική τους ζωή χωρίς, όμως, να κρύβεστε.

Νιώθω συνειδητοποιημένος πλέον με τη ζωή μου μέσα στο κοινωνικό σύνολο και στη δουλειά που κάνω. Έχω απομυθοποιήσει πάρα πολλά πράγματα και νιώθω καλά. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έχω να πω τίποτα, από την άλλη. Έχω μια πολύ θετική ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Σας κάνουν συχνά διάφορες αδιάκριτες ερωτήσεις, αλλά εσείς απαντάτε με χαμόγελο. Να τολμήσω να ρωτήσω κι εγώ για τη σχέση σας με τη συνάδερφό σας Αναστασία Παντούση;

Θα πω αυτό που λέμε κι εγώ κι η Αναστασία: Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ