Follow us

Λένα Δροσάκη | "Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο τον εαυτό μου… πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει"

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην έμπρακτη στήριξη της Κάτιας Δανδουλάκη.

MissBloom TEAM
Δροσάκη ndp photo agency

Καλεσμένη στην εκπομπή "Καλύτερα δε Γίνεται" βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Λένα Δροσάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ μίλησε ανοιχτά για την έμπρακτη στήριξη της Κάτιας Δανδουλάκη και την αντίληψη που έχει πια η κοινωνία.

Γιατί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη εφόσον γνώριζε για την παρενόχληση στη σύζυγό του;

Με άκρως εξομολογητική διάθεση, η Λένα Δροσάκη αποκάλυψε πώς νιώθει τώρα, έναν χρόνο μετά τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ τόνισε πως νιώθει περήφανη για την κοινωνία και όλα όσα αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου και τη βοήθεια όσων μιλούν.

"Είμαι καλύτερα γιατί αντιμετώπισα τον φόβο μου, τα τραύματά μου με το να μιλήσω και να σταθώ αντάξια των συνθηκών. Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο τον εαυτό μου… πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει."

"Είμαι υπερήφανη που η κοινωνία μετακινείται και αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι μόνο έτσι τα πράγματα. Έχει δρόμο όμως ακόμα για να έρθει η επόμενη μέρα."

"Έχω αρχίσει και αντιλαμβάνομαι ότι τα πράγματα θα μετακινηθούν σε μία άλλη τροχιά, προς το φως, προς τη δικαιοσύνη μόνο όταν παίρνουμε θέση και η κυρία Δανδουλάκη είναι μία από αυτές που θα αλλάξουν την τροχιά, γιατί πήρε θέση και σε όλη της τη ζωή έχει αποδείξει πόσο μεγάλη κυρία είναι."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ