Follow us

Ζενεβιέβ Μαζαρί | "Στην εγκυμοσύνη πήρα 40 κιλά, έτρωγα δύο φραντζόλες ψωμί την ημέρα"

"Εγώ για 9 μήνες εκτός από το συναίσθημα της πείνας, δεν ένιωθα τίποτα άλλο."

MissBloom TEAM
Ζενεβιέβ Μαζαρί Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά-δες" βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Η creative director μίλησε ανοιχτά για τις εγκυμοσύνες της ενώ τόνισε πως δεν ήθελε πάντα να γίνει μητέρα.

Ζενεβιέβ Μαζαρί | "O σύζυγός μου έχει φάει κλωτσιά επειδή κοιτούσε μία κοπέλα παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει"

Η πρώην κριτής του GNTM έκανε διάφορες αποκαλύψεις για τις δυο της εγκυμοσύνες ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στα κιλά της αλλά και στο έντονο αίσθημα πείνας που είχε καθ'όλη τη διάρκεια των εννέα μηνών.

"Δεν ήθελα από πάντα να γίνω μαμά. Δεν πίστευα ότι θα μείνω έγκυος. Το συζητήσαμε, του είπα "Μαζί σου το βλέπω”. Κάναμε την συζήτηση, μου είπε να το ξεκινήσουμε γιατί η κατάσταση ήταν περίεργη. Του είπα να το προσπαθήσουμε με το σκεπτικό ότι δεν θα μείνω έγκυος και έμεινα σχεδόν αμέσως. Οι εγκυμοσύνες ήταν καταπληκτικές, έφαγα τον κόσμο ολόκληρο. Πήρα 40 κιλά, δεν είναι καθόλου μεταφυσικό ρεκόρ. Έτρωγα δύο φραντζόλες ψωμί, ξυπνούσα για να φάω και κοιμόμουν όταν είχα φάει τα πάντα."

"Εγώ για 9 μήνες εκτός από το συναίσθημα της πείνας, δεν ένιωθα τίποτα άλλο. Δεν ξύπνησα με το αίσθημα να γίνω μάνα. Έτριβα την κοιλιά μου και ένιωθα ότι τρίβω ένα καζάνι φαγητό. Ένιωθα ότι υπάρχει πολύ φαγητό και κάποιος που το τρώει, δεν ξύπνησε ποτέ το μητρικό ένστικτο."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ