Follow us

Πέτρος Φιλιππίδης | "Αισθάνομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πέσω από το μπαλκόνι"

"Δε με θέλουν ούτε ζωντανό."

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Στην εκπομπή "Το Πρωινό" μίλησε σήμερα το πρωί ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, για όλα όσα έγιναν στην τελευταία δικάσιμο μετά και τις καταθέσεις της Λένας Δροσάκη και της Κάτιας Δανδουλάκη.

Λένα Δροσάκη | "Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο τον εαυτό μου… πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει"

Μάλιστα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε και μία αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον είδε να καταρρέει για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, είπε :

"Οι καταθέσεις των κυριών δεν συνεισέφεραν σε τίποτα στις κατηγορίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη. (…) Το δικαστήριο δε ψάχνει το προφίλ ή τον χαρακτήρα του. (…) Η κα Δανδουλάκη είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειχνε ενδιαφέρον στην κα Δροσάκη. Η κα Δροσάκη ζήτησε από την κα Δανδουλάκη να διώξει τον Πέτρο Φιλιππίδη από το θέατρο."

"Στη διακοπή της δίκης, όταν μείναμε στην αίθουσα εγώ και οι υπόλοιποι δικηγόροι, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε. Πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες ποινικής διαδικασίας, δε μπορούσε να αναπνεύσει, είχε ταχυπαλμία και πρώτη φορά ακούσαμε –το λέω και συγκλονίζομαι- ότι "αισθάνομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω σπίτι μου και να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι. Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό"."

"Προσπαθήσαμε όλοι να τον συνεφέρουμε! Ευτυχώς, είναι μία στιγμή αυτό που δεν είδε ούτε το παιδί, ούτε η γυναίκα του. Τέτοια απογοήτευση, τέτοια συντριβή δεν είχε συμβεί τόσους μήνες."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ