Follow us

Δεν μοιάζουν καθόλου αλλά είναι πανέμορφες | Οι δίδυμες κόρες της Σήλιας Κριθαριώτη είναι ήδη style icons

Οι 17χρονες φαίνεται πως αγαπάνε πολύ τη μόδα, όπως άλλωστε και η μητέρα τους.

MissBloom TEAM
Σήλια Κριθαριώτη

Η Σήλια Κριθαριώτη εκτός από ένα υπέροχο και πετυχημένο οίκο μόδας, έχει δημιουργήσει μία επίσης υπέροχη οικογένεια. Η ίδια, έχει αποκτήσει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο και εφοπλιστή, Νίκο Τσάκο, τρία παιδιά. Τον 20χρονο Παναγιώτη Τσάκο και τις δίδυμες, Ελισάβετ και Ειρήνη Τσάκου.

Ελισάβετ Τσάκου | Η κόρη της Σήλιας Κριθαριώτη διασκεδάζει στο Λονδίνο με τον αδερφό της φορώντας το πιο εντυπωσιακό και glam φόρεμα

Η Ειρήνη και η Ελισάβετ Τσάκου είναι 17 χρονών και δεν αγαπούν ιδιαίτερα πολύ τα social media και τα φώτα της δημοσιότητας . Τα δύο κορίτσια κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις ωστόσο τις βλέπουμε συχνά στο Instagram της μητέρας τους. Είναι δίδυμες, όμορφες μα και πάρα πολύ διαφορετικές. Η Ειρήνη Τσάκου είναι ένα όμορφο κορίτσι και σύγχρονο κορίτσι ενώ ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, έχοντας μάλιστα περπατήσει και σε παλαιότερη πασαρέλα της μαμάς της.

Δεν μοιάζουν καθόλου αλλά είναι πανέμορφες | Οι δίδυμες κόρες της Σήλιας Κριθαριώτη είναι ήδη style icons

Αντίστοιχα, η Ελισάβετ Τσάκου είναι εξίσου εντυπωσιακή με την αδερφή της, ωστόσο δεν ασχολείται με το μόντλινγκ ενώ έχει ξανθά και όχι καστανά μαλλιά.

Ελισάβετ Τσάκου
Σήλια Κριθαριώτη
Τσάκου

Η Ειρήνη και η Ελισάβετ Τσάκου είναι εξαιρετικά αγαπημένες αδερφές ενώ όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους αγαπάνε πολύ τη μόδα.

Τσάκου
Τσάκου
https://www.instagram.com/p/COtJaNXpnW0/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e911994a-9ede-4396-96c6-1153c95487c9

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ