Δεν μοιάζουν καθόλου αλλά είναι πανέμορφες | Οι δίδυμες κόρες της Σήλιας Κριθαριώτη είναι ήδη style icons

Οι 17χρονες φαίνεται πως αγαπάνε πολύ τη μόδα, όπως άλλωστε και η μητέρα τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Σήλια Κριθαριώτη εκτός από ένα υπέροχο και πετυχημένο οίκο μόδας, έχει δημιουργήσει μία επίσης υπέροχη οικογένεια. Η ίδια, έχει αποκτήσει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο και εφοπλιστή, Νίκο Τσάκο, τρία παιδιά. Τον 20χρονο Παναγιώτη Τσάκο και τις δίδυμες, Ελισάβετ και Ειρήνη Τσάκου.

Ελισάβετ Τσάκου | Η κόρη της Σήλιας Κριθαριώτη διασκεδάζει στο Λονδίνο με τον αδερφό της φορώντας το πιο εντυπωσιακό και glam φόρεμα

Η Ειρήνη και η Ελισάβετ Τσάκου είναι 17 χρονών και δεν αγαπούν ιδιαίτερα πολύ τα social media και τα φώτα της δημοσιότητας . Τα δύο κορίτσια κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις ωστόσο τις βλέπουμε συχνά στο Instagram της μητέρας τους. Είναι δίδυμες, όμορφες μα και πάρα πολύ διαφορετικές. Η Ειρήνη Τσάκου είναι ένα όμορφο κορίτσι και σύγχρονο κορίτσι ενώ ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, έχοντας μάλιστα περπατήσει και σε παλαιότερη πασαρέλα της μαμάς της.

Αντίστοιχα, η Ελισάβετ Τσάκου είναι εξίσου εντυπωσιακή με την αδερφή της, ωστόσο δεν ασχολείται με το μόντλινγκ ενώ έχει ξανθά και όχι καστανά μαλλιά.

Η Ειρήνη και η Ελισάβετ Τσάκου είναι εξαιρετικά αγαπημένες αδερφές ενώ όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους αγαπάνε πολύ τη μόδα.