Follow us

Ετοιμάζεσαι να στολίσεις για Χριστούγεννα; Πάρε ιδέες από 10 αγαπημένους Έλληνες celebrities

Ο minimal στολισμός της Μαίρης Συνατσάκη και ο ιδιαίτερος στολισμός της Κατερίνας Γερονικολού μπορούν σίγουρα να αποτελέσουν έμπνευση για κάτι διαφορετικό.

MissBloom TEAM
Xριστουγεννιάτικοι στολισμοί Instagram

Η ελληνική showbiz έχει ξεκινήσει τους Χριστουγεννιάτικους στολισμούς από πολύ νωρίς. Ήδη, πολλοί είναι οι celebrities που έχουν μοιραστεί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τους στολισμούς των σπιτιών τους και φυσικά, τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους.

Η Βάσω Λασκαράκη μόλις στόλισε το πιο υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ευρύχωρο και cozy σαλόνι της

Κάθε σπίτι έχει το δικό του στιλ και τη δική του αισθητική η οποία όμως πολύ συχνά, έρχεται να ταιριάξει με τους γιορτινούς στολισμούς. Εμείς, συγκεντρώσαμε 10 Χριστουγεννιάτικους στολισμούς που είδαμε στο Instagram και οι οποίοι μας ενέπνευσαν να κάνουμε φέτος κάτι διαφορετικό.

Νούμερο ένα στη λίστα μας, είναι η Μαίρη Συνατσάκη και το απόλυτα σύγχρονο και minimal Χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Η επιχειρηματίας και ο Ίαν Στρατής επέλεξαν φέτος να στολίσουν ένα μικρό, έτοιμο δεντράκι το οποίο δεν πιάνει καθόλου χώρο ενώ φωτίζει υπέροχα διακριτικά και ρομαντικά το σαλόνι του σπιτιού τους.

Σε αντίθεση με τη Μαίρη Συνατσάκη, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης στόλισαν ολόκληρο το σπίτι τους με κόκκινα στολίδια ενώ επέλεξαν συγκεκριμένο theme. Για την ακρίβεια, ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός του ζευγαριού ήταν εμπνευσμένος από γιορτινά γλυκά, ζαχαρωτά και καραμέλες.

Αντίστοιχα θεματικός φαίνεται πως είναι και ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Έλενας Παπαρίζου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε επίσης ως κυρίαρχο χρώμα το κόκκινο ενώ γέμισε το δέντρο της με πολλά και ιδιαίτερα στολίδια, προσθέτοντας μάλιστα δίπλα από αυτό μία μεγάλη φιγούρα ενός Καρυοθραύστη.

Αντίστοιχα γεμάτο και "βαρύ" με πολλά στολίδια είναι και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δούκισσας Νομικού. Η παρουσιάστρια στόλισε το ψηλό δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της ενώ πρόσθεσε τα πιο όμορφα και παιχνιδιάρικα στολίδια.

Από την άλλη μεριά, η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε έναν ιδιαίτερο και κάπως εναλλακτικό στολισμό γεμίζοντας τα παράθυρα του σπιτιού της με λευκές ζωγραφιές χιονονιφάδων και χιονάνθρωπων.

Η Δανάη Μιχαλάκη με τη σειρά της, ήταν αυτή που κινήθηκε σε πιο safe και κλασικούς ρυθμούς στολίζοντας ένα μεσαίου μεγέθους δέντρο γεμάτο με λαμπιόνια και χρυσοκόκκινες μπάλες.

Διαφορετικός αλλά όχι πολύ μακριά από τον κλασικό, είναι ο στολισμός της Κατερίνας Γερονικολού. Η γνωστή ηθοποιός στόλισε ένα καταπράσινο δέντρο ενώ επέλεξε λίγα και άκρως ιδιαίτερα στολίδια σε λευκό και κόκκινο χρώμα.

Άκρως ιδιαίτερα ήταν και τα στολίδια της Ρούλας Σταματοπούλου. Η γνωστή make up artist έβαλε με τη βοήθεια του νεογέννητου γιου της πολλά μοναδικά και όμορφα στολίδια ενώ δεν έλειψαν και τα προσωποποιημένα, που έφεραν το όνομα του μικρού Άγγελου.

Τέλος, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν αυτό που στόλισε διακριτικά τον χώρο χαρίζοντας λάμψη στο σαλόνι και στον ολόλευκο τοίχο μπροστά από τον οποίο στήθηκε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ