Follow us

Νατάσσα Μποφίλιου | Απίστευτη αντιπαράθεση στο Twitter για το ταξίδι της στο Λονδίνο

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια για ακόμη μία φορά στο στόχαστρο.

MissBloom TEAM
Νατάσα Μποφίλιου NDP

Στο στόχαστρο του Twitter βρίσκεται τις τελευταίες ώρες, και για ακόμα μία φορά, η Νατάσσα Μποφίλιου. Η γνωστή και καταξιωμένη τραγουδίστρια, με αφορμή μία σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δέχθηκε ποικίλα σχόλια αναφορικά με τις στιλιστικές της επιλογές και τα πολιτικά της πιστεύω.

"Πόλεμος" στο Τwitter για την αντιπολεμική συναυλία της Μποφίλιου - Είπε ότι "είμαστε με τον άνθρωπο"

Η ιδεολογία της Νατάσσας Μποφίλιου δείχνει να απασχολεί συχνά τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι αγαπούν να "παντρεύουν" τις πολιτικές της πεποιθήσεις με κάθε τι που κάνει, στοχοποιώντας τόσο την ίδια όσο και το κόμμα που ανοιχτά υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, με αφορμή μία συνεργασία με γνωστό, ελληνικό brand, η ίδια ταξίδεψε στο Λονδίνο όπου και φωτογραφήθηκε στους δρόμους φορώντας παλτό και συνθετικές γούνες. Τα ρούχα της Νατάσσας Μποφίλιου και οι εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται πως ενόχλησαν ιδιαίτερα πολύ τους χρήστες του Twitter οι οποίοι υποστήριξαν πως αυτή η εικόνα, δεν ταιριάζει με τίποτα από όσα πρεσβεύει η τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια.

Στον αντίποδα όλων αυτών, υπήρχαν φυσικά και υποστηρικτικά σχόλια από χρήστες που κατάφεραν να δουν αυτό ακριβώς που έπρεπε, τα ρούχα και την αισθητική.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ