Follow us

"Είναι πανέμορφη..." | Όλα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

"Οι τρεις τους είναι συνέχεια αγκαλιά από το πρωί..."

MissBloom TEAM
Ίαν Στρατής - Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Νωρίς σήμερα το πρωί, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν για πρώτη φορά γονείς φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ όπως γνωστοποίησε ο γυναικολόγος, Θάνος Παράσχος, είναι και οι δύο τους βαθιά συγκινημένοι.

Μαίρη Συνατσάκη | Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Μέχρι στιγμής, η αγαπημένη Mairiboo και ο Ίαν Στρατής δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση αλλά ούτε και κάποια σχετική ανάρτηση ενώ από το πρωί, δέχονται τις ευχές όλων. Μεταξύ αυτών που ευχήθηκαν δημόσια στο ζευγάρι κάνοντας μάλιστα και διάφορες αποκαλύψεις, ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως είδε φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του ζευγαριού και πως είναι πανέμορφη ενώ όπως είπε, οι τρεις τους είναι συνέχεια αγκαλιά.

"Είναι στο πλευρό της η αδελφή της η Αλίκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί που θα είναι η νονά του μωρού και μου έστειλε και φωτογραφία, προφανώς και δεν μπορώ να σας τη δείξω, αυτό συμφωνήσαμε όμως και με την Αλίκη είναι ότι είναι η πιο όμορφη Μαίρη που έχουμε δει. Είναι πανέμορφη στη φωτογραφία που μας έστειλε, αγκαλιά με το μωρό και οι τρεις και είναι συνέχεια αγκαλιά από το πρωί και ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη με την κορούλα τους."

"Το χαίρεται απίστευτα, η Μαίρη πάντα πηγαίνει όπως την πάει η ζωή. Δεν είχε ποτέ το άγχος, αλλά από τη στιγμή που της ήρθε όλο αυτό με τον Ίαν είναι τρομερά ήρεμη και ευτυχισμένη."

Με τη σειρά της, η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη και στον Ίαν Στρατή λέγοντας τα εξής :

"Να τους ζήσει να είναι ευτυχισμένοι, υγιέστατοι και ευτυχισμένοι και οι τρεις τους."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ