Follow us

Δέσποινα Ρόκκου | Αυτή είναι η πανέμορφη, μελαχρινή κόρη του Στέλιου Ρόκκου

Η 23χρονη είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά του γνωστού τραγουδιστή.

MissBloom TEAM
Στέλιος Ρόκκος Instagram

Η καριέρα του Στέλιου Ρόκκου μετράει ήδη πολλά χρόνια. Ο καταξιωμένος τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του στίγμα στη μουσική βιομηχανία, φροντίζοντας ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αφού, εκτός από μία μεγάλη καριέρα στη μουσική βιομηχανία, ο Στέλιος Ρόκκος έχει δημιουργήσει και μία υπέροχη, αγαπημένη οικογένεια έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον Ανδρέα, τον Δημήτρη, τη Δέσποινα και τη Μέλια Ρόκκου.

Το σπίτι της Ηλέκτρας Μερκούρη στο Άμστερνταμ είναι ό,τι πιο Instagrammable θα δεις σήμερα

Η Δέσποινα Ρόκκου, που είναι σήμερα 23 ετών, είναι δίχως αμφιβολία μία από τις μεγάλες αγάπες του τραγουδιστή. Η ίδια έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ενώ είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι όμορφη, εντυπωσιακή και μελαχρινή ενώ ξεχωρίζει για τις αθλητικές της επιδόσεις. Πιο συγκεκριμένα, η κόρη του Στέλιου Ρόκκου ασχολείται ενεργά με το volley και το beach volley, έχοντας κερδίσει στο παρελθόν πολλά μετάλλια.

Η 23χρονη φαίνεται πως έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της αφού ταξιδεύει πολύ συχνά στη Λήμνο, όπου ζει μόνιμα ο τραγουδιστής, περνώντας τον ελεύθερο χρόνο της μαζί του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ