Follow us

Ανθή Βούλγαρη | Ο απροσδόκητος τρόπος με τον οποίο διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της

Η πρωτοποριακή και διασκεδαστική γυμναστική που τη βοηθάει να κάψει τις διπλάσιες θερμίδες σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα εκγύμνασης.

MissBloom TEAM
Ανθή Βούλγαρη Instagram

Η Ανθή Βούλγαρη είναι μία γυναίκα εντυπωσιακή. Πάντα καλλίγραμμη και κομψή, η γνωστή δημοσιογράφος αγαπάει να φροντίζει την εμφάνισή της και αυτό φαίνεται.

Η Ανθή Βούλγαρη ήταν μία άκρως ανατρεπτική νύφη | Η τολμηρή επιλογή παπουτσιών και το έντονο μακιγιάζ

Η παρουσιάστρια διατηρεί στα social media ένα αρκετά ενεργό προφίλ, όπου αγαπά να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινή της ζωή. Έτσι και χθες, μετά τη δουλειά, η Ανθή Βούλγαρη πήγε στο γυμναστήριο από όπου και ανήρτησε ένα σχετικό βίντεο. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έδειξε στους followers της τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο γυμνάζεται και ο οποίος τη βοηθά να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της. Και ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το Surfset.

Πιο αναλυτικά, η Ανθή Βούλγαρη κάνει Surfset γυμνάζοντας έτσι όλο της το σώμα πάνω σε μία ειδικά διαμορφωμένη σανίδα σερφ. Μάλιστα, η εν λόγω γυμναστική και οι ασκήσεις που κάνει, τη βοηθούν να κάψει τις διπλάσιες θερμίδες σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ