Ανθή Βούλγαρη | Ο απροσδόκητος τρόπος με τον οποίο διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της

Η πρωτοποριακή και διασκεδαστική γυμναστική που τη βοηθάει να κάψει τις διπλάσιες θερμίδες σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ανθή Βούλγαρη είναι μία γυναίκα εντυπωσιακή. Πάντα καλλίγραμμη και κομψή, η γνωστή δημοσιογράφος αγαπάει να φροντίζει την εμφάνισή της και αυτό φαίνεται.

Η Ανθή Βούλγαρη ήταν μία άκρως ανατρεπτική νύφη | Η τολμηρή επιλογή παπουτσιών και το έντονο μακιγιάζ

Η παρουσιάστρια διατηρεί στα social media ένα αρκετά ενεργό προφίλ, όπου αγαπά να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινή της ζωή. Έτσι και χθες, μετά τη δουλειά, η Ανθή Βούλγαρη πήγε στο γυμναστήριο από όπου και ανήρτησε ένα σχετικό βίντεο. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έδειξε στους followers της τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο γυμνάζεται και ο οποίος τη βοηθά να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της. Και ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το Surfset.

Πιο αναλυτικά, η Ανθή Βούλγαρη κάνει Surfset γυμνάζοντας έτσι όλο της το σώμα πάνω σε μία ειδικά διαμορφωμένη σανίδα σερφ. Μάλιστα, η εν λόγω γυμναστική και οι ασκήσεις που κάνει, τη βοηθούν να κάψει τις διπλάσιες θερμίδες σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα εκγύμνασης.