Follow us

Σήμερα αποθεώνουμε τη Σμαράγδα Καρύδη που είπε τις μεγαλύτερες αλήθειες για τη γυναικεία φιλία

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός για τη σχέση της με τις γυναίκες.

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καρύδη Instagram

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη, στην εκπομπή της ΕΡΤ "Κεραία". Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη γυναικεία φιλία.

Σμαράγδα Καρύδη | "Ήμουν στο σούπερ μάρκετ και άκουσα μια μάνα να λέει πόσο άσχημη είμαι"

Πιο αναλυτικά, με αφορμή τη χρόνια φιλία της με την Έλενα Σκουλά, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τη σχέση που έχει με τις γυναίκες υπογραμμίζοντας πως ότι λέγεται για τις γυναικείες φιλίες είναι ψέμα. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε :

"Πάντα είχα όμορφες φίλες. Μου αρέσουν οι όμορφες γυναίκες. Είναι στερεοτυπικό το ότι είναι δύσκολο για μια όμορφη γυναίκα να έχει γυναίκες φίλες κοντά της. Επίσης, το θέμα της φιλίας, ότι δεν υπάρχουν γυναικείες φιλίες είναι ψέμα. Οι κολλητές μου ήταν γυναίκες. Καλά τα πάω και με τους άντρες, αλλά οι κολλητές μου, εκείνες στις οποίες έλεγα τα μυστικά μου ήταν γυναίκες. Μην το λέμε ότι οι άντρες είναι τόσο δοτικοί, ντόμπροι, έχω δει να κάνουν τα τέρατα άντρας σε άντρα, να κάνουν απάτες ο ένας στον άλλον, να παίρνουν ο ένας τη γυναίκα του άλλου, να τσακώνονται. Δεν είναι δα πως αυτοί είναι πιστοί φίλοι και εμείς όχι"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ