Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | Με δάκρυα στα μάτια στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες

"Γλυκιά υπενθύμιση σε εσένα που ακόμα δεν έχεις καταφέρει να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά..."

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όσες φορές η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δίνει συνεντεύξεις ή κάνει κάποιο post στα social media της, έχει σίγουρα κάτι να πει. Έτσι και αυτή τη φορά, η ιδρύτρια του "Save A Greek Stray" ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | Η υπέροχη φωτογραφία με τον Βύρωνα και τον γιο τους Νίκο

Πιο συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ανήρτησε τέσσερις φωτογραφίες από την περίοδο που προσπαθούσε εκείνη να γίνει μητέρα ενώ σε μία από αυτές τις φωτογραφίες, η ίδια απεικονίζεται με κλάματα στα μάτια.

Στη λεζάντα μάλιστα του εν λόγω post, η μαμά του 8 μηνών Νίκου Βασιλειάδη έγραψε μία γλυκιά υπενθύμιση για τις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί μα δεν τα έχουν ακόμα καταφέρει.

"Γλυκιά υπενθύμιση σε εσένα που ακόμα δεν έχεις καταφέρει να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά: Είσαι ήδη μανούλα και το παιδάκι που προορίζεται ειδικά και μόνο για εσένα θα έρθει και με ένα του χαμόγελο θα σβήσει όλα τα προηγούμενα. ❤️"