Follow us

"Έχουν χωρίσει αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο"

Ατάκα "φωτιά" για τη σχέση του πρώην ζευγαριού.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος

Μία ατάκα "φωτιά" για τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου ειπώθηκε σήμερα το πρωί, στην εκπομπή "Super Katerina".

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε κοινή έξοδο μετά τη γνωστοποίηση του χωρισμού τους

Πιο αναλυτικά, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε στο "Survivor All Star" και στη συμμετοχή του πρώην ζευγαριού, με την παρουσιάστρια να κάνει διάφορα σχόλια για τη σχέση τους σήμερα. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε on air πως ναι μεν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν χωρίσει, η ίδια ωστόσο δεν πιστεύει ότι έχει ξεπεράσει ο ένας τον άλλον.

"Αγαπιόντουσαν πραγματικά τα παιδιά. Να πω τι πιστεύω εγώ; Εγώ πιστεύω ότι έχουν χωρίσει γιατί είναι και οι δυο πολύ αξιοπρεπείς. Και απ΄ ότι ξέρω, γιατί μου το χε πει και ο Κωνσταντίνος – όχι ότι έχουν χωρίσει – ότι είχαν μπει στη διαδικασία να γνωριστούν οι οικογένειες και σέβεται ο ένας την οικογένεια του άλλου και υπάρχει εκτίμηση. Έχουν χωρίσει. Μπορεί ο καθένας να έχει κάνει κάποια βήματα στη ζωή του. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Θα δείξει." τόνισε η παρουσιάστρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ