Follow us

Η Αλεξάνδρα Μαροσούλη βάφει τη μητέρα της | Η Ελεονώρα Μελέτη σε απίστευτο διάλογο με την κόρη της

Μια ανερχόμενη make up artist: Η παρουσιάστρια αφήνεται στα χέρια της μικρής Αλεξάνδρας.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη @nonoram

Ένα πολύ τρυφερό βίντεο, με το οποίο θα ταυτιστούν σίγουρα πολλές μαμάδες κοριτσιών, δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια θέλησε να μας δείξει μέσα από τα stories της, τη μεγάλη αγάπη που τρέφει η κόρη της, Αλεξάνδρα, για το μακιγιάζ.

Η Ελεονώρα Μελέτη με ένα παλτό γεμάτο παγιέτα που θα κάνει update στο βραδινό ντύσιμό σου

Loading...

Loading...

Φυσικά, η μικρούλα που ακόμη δεν έχει καν συμπληρώσει το τέταρτο έτος της ηλικίας της, αντιμετωπίζει το make-up σαν ζωγραφική και το πρόσωπο της μητέρας της αποτελεί τον "καμβά" της.

Έτσι και η παρουσιάστρια που δεν μπορεί να της χαλάσει χατίρι, κάθεται κανονικά και την αφήνει να πειραματιστεί πάνω στο πρόσωπό της.

Η Αλεξάνδρα Μαροσούλη βάφει τη μητέρα της | Η Ελεονώρα Μελέτη σε απίστευτο διάλογο με την κόρη της

Την ρωτά λοιπόν τι απόχρωση ρουζ θέλει να της βάλει, με τις δυο τους να καταλήγουν στο πορτοκαλί και τη μικρή Αλεξάνδρα να αρχίζει να βάφει τα μάγουλα της μητέρας της με το πινελάκι που κανονικά προορίζεται για την εφαρμογή της σκιάς ματιών.

Μελέτη

"Μπράβο μωρό μου, έχεις πολύ σταθερό χέρι", ακούμε να της λέει η δημοσιογράφος που μάλλον απολαμβάνει τη διαδικασία περισσότερο από κάθε άλλη φορά που την έχουν βάψει. Η μικρή της πριγκίπισσα, αφού τελειώσει με όσα ήθελε να κάνει, θαύμασε την εμφάνιση της μητέρας της και επικρότησε το τελικό αποτέλεσμα.

"Τέλεια είσαι", της είπε, για να λάβει την απάντηση "Τέλεια με έκανες εσύ" από την Ελεονώρα Μελέτη.

Μελέτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ