Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη με ένα παλτό γεμάτο παγιέτα που θα κάνει update στο βραδινό ντύσιμό σου

Όλοι οι λόγοι που χρειάζεσαι στη βραδινή γκαρνταρόμπα ένα παλτό όπως αυτό της Ελεονώρας Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη με ένα παλτό γεμάτο παγιέτα που θα κάνει update στο βραδινό ντύσιμό σου Instagram @nonoram

Η Ελεονώρα Μελέτη μαγνήτισε τα βλέμματα σε πρόσφατη βραδινή έξοδο της αποδεικνύοντας πως έχει ένα από τα πιο stylish looks. Η παρουσιάστρια επέλεξε να διασκεδάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο νυχτερινό κέντρο ''Teatro'' και φρόντισε να κάνει μία εμφάνιση που δεν θα περνούσε σε καμία περίπτωση απαρατήρητη.

Η ίδια πόζαρε μπροστά από το φωτογραφικό φακό του NDP με ένα total black look, που απαρτιζόταν από basic αλλά και εκκετρικά κομμάτια. Η Ελεονώρα Μελέτη εμπιστεύθηκε ένα μαύρο ζιβάγκο, ένα basic κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας, που όπως δείχνει και η εμφάνιση της μπορείς να το φορέσεις και σε μία βραδινή έξοδο. Μία μαύρη καμπάνα παντελόνα σε άκρως κολακευτική γραμμή, ένα μακρύ glamorous παλτό -που έκλεψε την παράσταση- platform πέδιλα και ένα μικρό clutch ολοκλήρωσαν το look της. Εμείς σήμερα θα εστιάσουμε κυρίως στο παλτό της, που αξίζει μία θέση στην ντουλάπα σου.

Η Ελεονώρα Μελέτη με ένα παλτό γεμάτο παγιέτα που θα κάνει update στο βραδινό ντύσιμό σου

Γιατί χρειάζεσαι ένα παλτό σαν της Ελεονώρας Μελέτη;

Όταν κάνουμε λόγο για τα πανωφόρια πάντα επαναλαμβάνουμε μία φράση: Τα συγκεκριμένα fashion items παίζουν πολύ μεγάλο στιλιστικό ρόλο στην εμφάνιση μας γιατί είναι τα πρώτα κομμάτια που μαγνητίζουν την προσοχή. Είναι τα κομμάτια που μας συστήνουν στον κόσμο, προτού καταφέρουμε να αρθρώσουμε λέξη. Μιλούν για εμάς πριν από εμάς. Έτσι, ένα τέτοιο εκκεντρικό πανωφόρι όπως αυτό της Ελεονώρας Μελέτη σίγουρα τονίζει τα εξής: Αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και glamorous διάθεση. Είναι ένα styilish πανωφόρι που λίγες θα φορέσουν, όμως, εκείνες που θα το τολμήσουν σίγουρα θα βγουν κερδισμένες. Είναι το ιδανικό piece για να ολοκληρώσεις το εορταστικό ντύσιμό σου αλλά και σε ένα γενικότερο πλαίσιο τις βραδινές εξόδους.

Τέλος, είναι το ιδανικό πανωφόρι για εσένα, που αποφεύγεις τα glamorous φορέματα, two pieces και τα party pants, που επιβάλλει το εν λόγω dress code. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα απλό look και απλά να προσθέσεις ένα τέτοιο πανωφόρι για να αναβαθμίσεις το outfit σου, όπως έκανε η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ