Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Η φωτογραφία με το νεογέννητο και τα λόγια που συγκίνησαν

"Πριν από 7 μέρες γεννήθηκε το δικό μας το παιδί…"

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη

Πριν από μία εβδομάδα, η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η γνωστή επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μέσα "στη ζεστασιά ενός οργανωμένου μαιευτηρίου".

O Ίαν Στρατής μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης του | "Ήμουν μέσα στη γέννα, ήθελα να το ζήσω"

Πιο αναλυτικά, όπως η ίδια τόνισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από λίγες μέρες γέννησε με ασφάλεια και υπό τις σωστές συνθήκες, μέσα σε ένα καλά οργανωμένο μαιευτήριο. Αντιθέτως, η Φατιμά, που σε προχωρημένη εγκυμοσύνη διέφυγε από τη Λιβύη μαζί με τα τρία της παιδιά, γέννησε μεσοπέλαγα, σε ένα καράβι που διέσχιζε την πιο θανατηφόρα θάλασσα του πλανήτη.
Ευαισθητοποιημένη όπως πάντα με κοινωνικά ζητήματα, η Μαίρη Συνατσάκη ανήρτησε χθες μία φωτογραφία ενός βρέφους, και τη βαθιά συγκινητική ιστορία της Φατιμά, όπως αυτή τη μοιράστηκε ο Ιάσωνας Αποστολόπουλος.

"Πριν από 7 μέρες γεννήθηκε το δικό μας το παιδί. Πριν από 6 μέρες γεννήθηκε το παιδί της Φατιμά. Στην ζεστασιά ενός οργανωμένου μαιευτηρίου. Σε ένα καράβι μεσοπέλαγα. Να σου ζήσει Φατιμά. Να ζήσει σε έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν που βρήκες εσύ." έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη


Μαίρη Συνατσάκη | Η φωτογραφία με το νεογέννητο και τα λόγια που συγκίνησαν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ