Follow us

Γιώργος Περρής | "Με ανάγκασαν σε δισκογραφική να υπογράψω ότι δε θα αποκαλύψω δημόσια πως είμαι gay"

Θυμίζουμε πως πριν από μερικούς μήνες, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε δημόσιο coming out.

MissBloom TEAM
Γιώργος Περρής NDP

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Περρής, στο "Be an Ally Forum”. Ο γνωστός τραγουδιστής, που πριν από μερικούς μήνες έκανε δημόσιο coming out, προέβη σε μία ακόμη αποκάλυψη αναφορικά με την προσωπική αλλά και επαγγελματική του ζωή.

"Είμαι γκέι, ανακουφισμένος, χαρούμενος και υπερήφανος"

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Περρής αποκάλυψε πως το 2014, μία δισκογραφική εταιρεία στην Αμερική τον ανάγκασε να βάλει ως όρο στο συμβόλαιό του να μην αποκαλύψει ποτέ δημόσια πως είναι γκέι. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε :

"Όταν υπέγραψα το πρώτο μου διεθνές συμβόλαιο με τη δισκογραφική μου εταιρεία, στο πρώτο ραντεβού ο διευθυντής με ρώτησε αν είμαι γκέι. Tου απάντησα ναι, και μετά που ήρθε το συμβόλαιο με ανάγκασαν να υπογράψω ότι δεν θα αποκαλύψω ποτέ δημόσια ότι είμαι γκέι χωρίς τη συγκατάθεση της εταιρείας. Αυτό έγινε το 2014. Και όχι στην Ελλάδα, το συμβόλαιο αυτό ήταν στην Αμερική.”

"Το δέχτηκα, γιατί μού δόθηκε μια πόρτα και μια ευκαιρία να γυρίσω όλο τον κόσμο. Ένας λόγος που έσπασα το συμβόλαιό μου ήταν γιατί ήθελα να μιλήσω ανοιχτά γι’ αυτό και μου κόστισε. Πολύ. Αλλά δεν το έχω μετανιώσει."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ