Follow us

Η Τζίνα Αλιμόνου μιλά για το διαζύγιό της | "Ήταν αναπόφευκτο να πάρει διάσταση"

Η συνεπιμέλεια των παιδιών και το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου.

MissBloom TEAM
Η Τζίνα Αλιμόνου μοιράζει στιλιστικά μαθήματα | Πώς θα φορέσεις τη μαρινιέρα σαν Παριζιάνα NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" παραχώρησε η Τζίνα Αλιμόνου, που σπάνια πραγματοποιεί τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η ηθοποιός που είναι πλέον και μια ενεργή YouTuber, περιορίζεται στο να επικοινωνεί όσα θέλει μέσα από το προσωπικό της κανάλι και το προφίλ της στο Instagram. Τα θέματα που θίγει συνήθως αφορούν την υγεία, το ευ ζην, την ομορφιά και τη γυμναστική.

Ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη.

Loading...

Τζίνα Αλιμόνου | "Μαγειρεύω στις 06:15 για να δώσω τα γεύματα στα παιδιά μου"

"Δεν επεδίωξα ποτέ να γίνει συζήτηση γύρω από τα προσωπικά μου και το διαζύγιο μου, τα ”εν οίκω μη εν δήμω”. Επειδή υπήρχαν τα παιδιά, στην περίπτωση του διαζυγίου μου, έπρεπε να υπάρξει προστασία, τηρήθηκε, όχι όμως από όλους. Επειδή είμαι άνθρωπος που έχω δουλέψει στα media, ξέρω πώς γίνεται και θεωρώ ότι ήταν κάτι ίσως αναπόφευκτο να πάρει διάσταση το διαζύγιο μου, ίσως όχι απαραίτητο" είπε αρχικά η Τζίνα Αλιμόνου.

Loading...

Εν συνεχεία, τοποθετήθηκε και για ένα θέμα που απασχολεί πολλούς διαζευγμένους γονείς, αυτό της συνεπιμέλειας των παιδιών.

"Η συνεπιμέλεια των παιδιών είναι δύσκολη στη διαχείρισή της. Το παιδί πρέπει να νιώθει ότι έχει σταθερότητα στο πρόγραμμά του, το να πηγαίνει δεξιά και αριστερά δεν είναι εύκολο πράγμα".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα παντρευόταν ξανά, απάντησε: "Ο γάμος δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Παντρεύτηκα γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια. Το μέλημά μου είναι οι σχέσεις και όχι ο γάμος".

Η Τζίνα Αλιμόνου μιλά για το διαζύγιό της | "Ήταν αναπόφευκτο να πάρει διάσταση"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ