Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Ποζάρει με την κατάξανθη μικρή Μαρίνα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Μαρίνα Παντζοπούλου στην αγκαλιά της μητέρας της.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη

Στους διαδικτυακούς της ακολούθους θέλησε να ευχηθεί η Ελένη Μενεγάκη, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια θα περάσει τις φετινές γιορτές φυσικά με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο, και τα παιδιά της.

Το απόγευμα του Σαββάτου 24/12 λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία με το μικρότερο από τα πέντε παιδιά της, τη Μαρίνα. Πρόκειται για τον κατάξανθο άγγελό της, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους το 2015. Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει τρία ακόμη παιδιά από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο: Τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Κρατώντας λοιπόν στην αγκαλιά της την πανέμορφη Μαρίνα, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε κοιτώντας την τρυφερά μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε μία λήψη που εικάζουμε πως τράβηξε ο Ματέο Παντζόπουλος.

Το κόκκινο κοστούμι της Ελένης Μενεγάκη είναι ιδανικό για τις εορταστικές σου εμφανίσεις

Μαμά και κόρη φορούν από ένα σκουφάκι του Άγιου Βασίλη, με την παρουσιάστρια να εύχεται στους διαδικτυακούς της φίλους: "Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με αγάπη".

Θυμίζουμε ότι στον αέρα της εκπομπής της η ίδια είχε αποκαλύψει ότι θα περάσει τα Χριστούγεννα με τα τέσσερα παιδιά και τον σύζυγό της στην Αθήνα. Για την Πρωτοχρονιά θα ταξιδέψουν οικογενειακώς με τα τρία της παιδιά. "Πρωτοχρονιά δεν θα είμαστε εδώ, θα ταξιδέψουμε με τα παιδιά. Από τα τέσσερα τα τρία θα είναι μαζί μου, είμαι ευχαριστημένη! Χριστούγεννα θα κάνω και με τα τέσσερα, ακόμα πιο ευχαριστημένη", είχε πει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη | Ποζάρει με την κατάξανθη μικρή Μαρίνα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ