Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Οι ευχές στον Θοδωρή Μαροσούλη για τα γενέθλιά του και η τούρτα - υπερπαραγωγή

Η "συνάντηση" της κόρης τους, Αλεξάνδρας, με τον Άγιο Βασίλη (βίντεο).

MissBloom TEAM
Μελέτη

Δύο λόγους έχουν σήμερα, 25 Δεκεμβρίου, για να γιορτάζουν, στο σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη. Εκτός από το γεγονός ότι είναι Χριστούγεννα, έχει και ο επιχειρηματίας τα γενέθλιά του.

Έτσι, την παραμονή των Χριστουγέννων βγήκαν με καλούς τους φίλους για να του ευχηθούν και να γιορτάσουν το γεγονός, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Η Ελεονώρα Μελέτη υιοθέτησε ένα από τα πιο μισητά μανικιούρ όλων των εποχών

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορούμε να δούμε και ένα βίντεο με την καταπληκτική 3D τούρτα του εορτάζοντα η οποία ήταν θεματική και άκρως χριστουγεννιάτικη.

Στη λεζάντα της έγραψε δείχνοντας πόσο ξεχωριστή θέση έχει στην καρδιά της: "Aυτός ο τύπος σήμερα έχει γενέθλια… για μας δεν είναι μόνο Χριστούγεννα. Για μας είναι κ η μέρα που γιορτάζει εκείνος που έκανε όλα τα "ποτέ" "τώρα" κ τα "αποκλείεται" "εννοείται!" Χρόνια πολλά σε όλους κ χρόνια πολλά σε σένα!"

Ελεονώρα Μελέτη | Οι τρυφερές ευχές στον Θοδωρή Μαροσούλη για τα γενέθλιά του και η τούρτα - υπερπαραγωγή

Loading...


Ανήμερα των Χριστουγέννων τώρα, η περήφανη μαμά θέλησε να μοιραστεί μαζί μας ένα πολύ τρυφερό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε την κόρη τους, Αλεξάνδρα, να λαμβάνει με χαρά το δώρο της από τον Άγιο Βασίλη.

"Όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε κ έφερε τα δώρα του!Έφερε αυτό ακριβώς που ζήτησε η Αλεξάνδρα στο γράμμα που έστειλε…
Τον είδε, τον αγκάλιασε κ έζησε τη μαγεία.
Δεν πίστευα στον άγιο Βασίλη όταν ήμουν μικρή.
Ίσως γι αυτό σήμερα , στα 44 , πιάνω τον εαυτό μου να τον περιμένει με αγωνία κ στεναχωριέμαι όταν σκέφτομαι πως η Αλεξάνδρα κάποια στιγμή θα μεγαλώσει κ εκείνος δεν έχει λόγο πια να έρχεται…
Καλά Χριστούγεννα! Με αγάπη κ λίγη παραπάνω μαγεία!" έγραψε χαρακτηριστικά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ