Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη υιοθέτησε ένα από τα πιο μισητά μανικιούρ όλων των εποχών

Το nail look που υιοθετούν πλέον όλα τα it girls.

Ελεονώρα Μελέτη Instagram

"Το περλέ κάποτε το είχα ταυτισμένο με τη γιαγιά μου... τα είχε οβάλ και λευκό περλέ! Με τα χρόνια το εκτίμησα και κατάλαβα τη διαχρονικότητά του", έγραψε πάνω στο story με το νέο μανικιούρ της η Ελεονώρα Μελέτη.

Γαλλικό μανικιούρ | Οι 10 πιο updated εκδοχές του θα σε πείσουν πως κάθε άλλο παρά βαρετό δεν είναι

H αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν ταυτίσει το περλέ μανικιούρ με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, γι' αυτό και το απέφευγαν. Ύστερα ωστόσο από χρόνια "εξορίας" του από τις λίστες με τις τάσεις, έκανε δυναμικό comeback, κατά κύριο λόγο χάρη στην Hailey Bieber.

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε την πιο hot right now τάση στα νύχια

Το it girl κρύβεται πίσω από την τάση των λεγόμενων glazed donut nails, δηλαδή των λευκών-ροζ νυχιών με chrome φινίρισμα, που έχουν κατακλύσει το Instagram feed μας. Το εν λόγω φινίρισμα δεν είναι απόλυτα ίδιο με το περλέ, αλλά είναι αρκετά κοντά, κάνοντας τα περλέ νύχια και πάλι "κοινωνικά αποδεκτά".

Αν λοιπόν προτιμάς να βάφεις μόνη σου τα νύχια σου στο σπίτι και δεν έχεις chrome powders, όπως έχουν στο nail salon, ακολούθησε το παράδειγμα της Ελεονώρας Μελέτη και χρησιμοποίησε ένα λευκό-ροζ περλέ βερνίκι νυχιών για να πετύχεις ένα παρόμοιο λαμπερό μανικιούρ με εκείνα που αγαπούν τώρα όλα τα it girls.

Δες το μανικιούρ της:

Η Ελεονώρα Μελέτη υιοθέτησε ένα από τα πιο μισητά μανικιούρ όλων των εποχών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ