Η Ελένη Μενεγάκη στην αγκαλιά του Ματέο Παντζόπουλου | Η χριστουγεννιάτικη βόλτα του ζευγαριού

Πιο ερωτευμένη από ποτέ, στην αγκαλιά του συζύγου της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με τον άντρα της ζωής της, Ματέο Παντζόπουλο, και τα τέσσερα παιδιά της, πέρασε η Ελένη Μενεγάκη τα φετινά Χριστούγεννα. Η παρουσιάστρια μάλιστα, ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στις 25 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της ακολούθους, αλλά και να τους δώσει μια γεύση του τι έκανε την ημέρα αυτή.

Η Ελένη Μενεγάκη στην αγκαλιά του Ματέο Παντζόπουλου | Η χριστουγεννιάτικη βόλτα του ζευγαριού

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οικοδέσποινα της μεσημεριανής εκπομπής του Mega, κατάφερε να αποσπάσει χιλιάδες likes μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Στη σχετική λήψη την βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της χαμογελαστή. Απλή και φορώντας ένα μονόχρωμο λευκό midi φόρεμα, λευκά sneakers και το καπέλο της, δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ελένη Μενεγάκη | Ποζάρει με την κατάξανθη μικρή Μαρίνα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Όπως υποδεικνύει η τοποθεσία που έχει προσθέσει η ίδια στη δημοσίευσή της, βρέθηκαν για βόλτα στην περιοχή του Ελληνικού, προκειμένου να αξιοποιήσουν και τον ηλιόλουστο καιρό. "Χριστούγεννα με 20 βαθμούς" έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη δείχνοντας την έκπληξή της για τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες των ημερών.

Λίγες ώρες πριν, την παραμονή των Χριστουγέννων, είχε ανεβάσει φωτογραφία με την κατάξανθη κόρη τους, Μαρίνα, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους.