Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πήγε για κάλαντα μαζί με την κόρη της | Η συγκινητική ιστορία που μοιράστηκε

"Εμείς πήγαμε για κάλαντα στην γειτονιά, παραδοσιακά και όχι σε σπίτια στοχευμένα. Δεν γινόταν να την αφήσω μόνη. Στο δρόμο όμως…"

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram

Μία συγκινητική ιστορία από τα φετινά της Χριστούγεννα μοιράστηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στον αέρα της εκπομπής "Στούντιο 4".

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | "Και εκεί που ψάχνω στα μέιλ μου τον ΑΜΚΑ, βλέπω κάτι προσφορές από ένα μαγαζί και μπαίνω στο μαγαζί"

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, με αφορμή μία συζήτηση για τα κάλαντα των Χριστουγέννων αποκάλυψε πως φέτος, όπως κάθε χρόνο, συνόδευσε την κόρη της στα κάλαντα ενώ έκανε μαζί της και μία καλή πράξη. Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σημείωσε πως στο δρόμο, εκείνη και η κόρη της, βρήκαν ένα παιδάκι πολύ απογοητευμένο καθώς κανένας δεν του άνοιγε την πόρτα. Έτσι, η παρουσιάστρια πήρε μαζί της στα κάλαντα και το παιδάκι, το οποίο κατάφερε να μαζέψει 40 ευρώ.

"Εμείς πήγαμε για κάλαντα στην γειτονιά, παραδοσιακά και όχι σε σπίτια στοχευμένα. Δεν γινόταν να την αφήσω μόνη. Στο δρόμο όμως βρήκαμε και ένα άλλο παιδάκι το οποίο ήταν πολύ απογοητευμένο γιατί δεν του άνοιγε κανείς. Καθόταν με το κεφάλι σκυφτό και όταν το ρώτησα τι είχε, μου απάντησε πως δεν είχε βγάλει ούτε ένα ευρώ. Το πήρα μαζί μου και στο τέλος μάζεψε 40 ευρώ."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ