Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν τον γάμο της

Πριν από 5 χρόνια, η αγαπημένη παρουσιάστρια ντύθηκε νύφη ενώνοντας για πάντα τη ζωή της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια, η Ελεονώρα Μελέτη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Θοδωρή Μαροσούλη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια γιορτάζει σήμερα την επέτειο πέντε χρόνων γάμου ενώ με αφορμή αυτό, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών από εκείνη την ημέρα.

Ελεονώρα Μελέτη | Οι ευχές στον Θοδωρή Μαροσούλη για τα γενέθλιά του και η τούρτα - υπερπαραγωγή

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη ανήρτησε σπάνιες και αδημοσίευτες φωτογραφίες από την προετοιμασία της ως νύφη ενώ έγραψε ένα τρυφερό κείμενο, τονίζοντας πως δε θα άλλαζε ποτέ τίποτα.

"28/12/17

Η προετοιμασία μου ως "νύφη!

Στις 13:28 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την δίλεπτη πολιτική τελετή που μας πέρασε στα αρχεία του κράτους ως "παντρεμένους"

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια… μισή δεκαετία.

Κοιτώ τις φωτογραφίες κ είναι σαν χθες.

Δεν θα άλλαζα τίποτα.

Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια, ούτε το φτερό στο κεφάλι, ούτε την υπνηλία, ούτε το μέρος που έγινε η τελετή. Η Αλεξάνδρα ένας από τους μάρτυρες, 5,5 μηνών έγκυος. Στη φωτογραφία με τον μπαμπά δεν με λες κ κούκλα αλλά ξέρετε τι αδυναμία έχω στα αυθόρμητα. Είναι απο τις αγαπημένες μου όχι γιατί είναι αριστούργημα αλλα γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι λέγαμε εκείνη την ώρα."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ