Follow us

H Μαρία Μπέη είναι πλέον αγνώριστη | Η σπάνια και εκθαμβωτική δημόσια εμφάνιση της πρώην παίκτριας του MasterChef

Η γνωστή μαγείρισσα μοιάζει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπέη Instagram

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε λίγες μέρες πριν, η Μαρία Μπέη. Η μαγείρισσα που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 4 απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε νυχτερινή της έξοδο δείχνοντας πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Υβόννη Μπόσνιακ | Εμφανίστηκε αμακιγιάριστη, με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ - Η ροκ εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής φωτογραφήθηκε με τον σύντροφό της και επίσης πρώην παίκτη MasterChef, Δημήτρη Μπέλλο, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των Αθηνών όπου διασκέδασαν για τις γιορτές. Η μελαχρινή μαγείρισσα εμφανίστηκε με ένα μακρύ και υπέρλαμπρο κόκκινο φόρεμα ενώ από το πρόσωπό της δεν έλειπε το χαρακτηριστικό και αγαπημένο της μακιγιάζ που χαρίζει ένταση στα μάτια. Η ίδια χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό ενώ έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ την βραδιά της αλλά και την παρέα του συντρόφου της.

Με λυτά τα μακριά καστανά της μαλλιά και ευδιάθετη όσο ποτέ, η Μαρία Μπέη δείχνει να έχει βρει το στιλ της, το οποίο μάλιστα της ταιριάζει πολύ.

H Μαρία Μπέη είναι πλέον αγνώριστη | Η σπάνια και εκθαμβωτική δημόσια εμφάνιση της πρώην παίκτριας του MasterChef
Μαρία Μπέη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ